Budapesti és debreceni üzletünkben nagyon fontos a vásárlóink és munkatársaink védelme, ezért rendszeresen fertőtlenítjük az üzleteink eladóterét és a kiszállítást végző járműveinket.Tisztelt Vásárlóink!

A mai napon, 2021 március 4-én a kormányinfón bejelentett boltzár miatt valószínűleg üzletünk is bezárásra kényszerül március 8-tól két hétig. Amennyiben a munkába járásunkat nem korlátozzák, akkor abban az esetben az online térben továbbra is nyitva tartunk és dolgozunk, akárcsak  az első hullám idején. A megrendeléseket továbbra is teljesíteni fogjuk, a házhoz szállításaink saját fuvareszközeinkkel folytatjuk.

Még a kormány pontos információkat március 5-én közöl, addig még semmi sem biztos.

Szeretnénk felhívni kedves vásárlóink figyelmét, hogy a szigatech.hu weboldalunkon található termékekre kérheti ajánlatunk a szigatech@gmail.com címen, házhoz szállítva az Ön otthonába ahogy eddig is, vagy leadhatja rendelését gipszkarton-webaruhaz.hu webshopunkban. A kialakult egészségügyi helyzet miatt az Önök és kiszállító kollégáink egészségének védelme érdekében online vásárlásukat előreutalással tudják kifizetni.

A megnövekedett megrendelésszám megnövekedett kiszállítási időt vonhat maga után - azonban jelen esetben még ennek ellenére is az online vásárlás lehet a jó döntés.

Boltzár esetén is üzleteink telefonon elérhetők:

Hétfő – péntek:
7:30 – 16:30
Szombat: 7:30 – 11:30
Az Ön és más vásárlóink, továbbá munkatársaink egészsége érdekében kérjük mindig kísérje figyelmemmel és tartsa be a járványügyi jogszabályi rendelkezéseket!
 


Vigyázzunk egymásra!