Színválasztás vakolatainkhoz, festékeinkhez, nyílászáróinkhoz


Kültéri festék vakolat színek

kültéri festékek Az élénk, derűs színű homlokzatok az esztétikai élmény mellett az épületek külső védelmét is biztosítják. A kültéri festékek feladata, hogy kivédje a csapadékvíz káros hatásait, vagyis a szulfátozódást és gipszesedést. A ideális homlokzatfesték minimáliss vizet enged át és eső után rögtön megszárad.

Beltéri festék színek

Beltéri festékekHa szeretné esztétikusabbá varázsolni házának, lakásának belső falait, akkor erre jó megoldás a beltéri festés. A szobafestés számos előnnyel jár - Elérhetővé teszi, hogy a szoba olyan színben pompázzon, ahogyan ön szeretné. A beltéri festékek használatával falai tiszták és harmonikusak lehetnek. Ezen felül a beltéri festékek megvédhetik falait a penészedéstől, és egyéb környezeti behatásoktól is.

Lábazati vakolat színek

Lábazati gránit vakolatok több száz szín variációban választhatók épületek lábazataira, lábazati hőszigetelő rendszerek fedő vakolataként, kerítések, teraszok, párkányok díszítésére vagy akár belső dekorációs vakolatként.


Nyílászáró színek

Fenyő bejárati ajtók, fenyő ablakok gyári magas minőségű MILESI festék színek, Műanyag ajtók, ablakok aranytölgy és még sok más fólia színek választéka.Homlokzati vakolat, kül- és beltéri festék színek:

szigatech homlokzati vakolat festék színválasztás 2
REVCO®; GRAYMIX®; SZIGATECH®; BAUMIT®; TIKKURILA® Homlokzati akril, szilikon, szilikát vakolatok típusainkhoz (1,5 mm-es; 2 mm-es; Roll; 1 mm-es kapart) és kül- és beltéri akril, diszperziós, szilikon és szilikát festékeinkhez választható színek több száz színárnyalatban.
Tovább a színekhez!


Lábazati vakolat, lábazati festék színek:

szigatech lábazati vakolat festék színválasztás
REVCO®; GRAYMIX®; SZIGATECH®; BAUMIT®; TIKKURILA® Lábazati gránit vakolat típusaink (mini gránit; 1,2mm-es; 1,5 mm-es) több száz szín variációban választhatók.
Tovább a színekhez!