KENHETŐ VÍZSZIGETELŐK | FOLYÉKONY FÓLIÁK | BITUMENES VÍZSZIGETELŐ LEMEZEK | FELÜLETSZIVÁRGÓ DRÉNLEMEZEK | GEOTEXTILIA | ÁRAK


BITUMENES VÍZSZIGETELŐ LEMEZEK


CHARVÁT® Vízszigetelő lemezek, zsindelyek


charvát bitumenes vízszigetelő gyártóA Charvát Rt. az 1920-as években alakult. František és Zdeněk, a Charvát testvérpár alapította, és indította el a tradicionális kátránypapír gyártását.
A II. világháborút követően a gyárat a kormány államosította. A rendszerváltásig állami tulajdonú vállalatként működött.
1991-ben a vállalat visszakerült a Charvát család tulajdonába.
Ettől kezdve a Charvát Rt. folyamatosan modernizálta a gyár termelő berendezéseit. Ennek következményei a termékskála bővülése, a kapacitás növekedése, a kiváló minőség folyamatos biztosítása. Bitumenes vízszigetelő lemezA hegeszthető oxidált bitumenes lemezek gyártása mellett megkezdték a SBS modifikált elasztomer lemezek gyártását. A Charvát Rt. modifikált HQ anyagat elsősorban az igényes német piac részére gyártja, ahol már 14 éve állja a versenyt az európai gyártók között.
1993-tól az export dinamikusan növekszik.A Charvát Rt. felvásárló piaca: Csehország, Magyarország, Németország, Ausztria, Dánia, Hollandia, Lengyelország, Románia, Lettország, Litvánia, Szlovákia.Zsindely Az európai piacon elért siker bizonyítja a megrendelők elégedettségét, a termékek megbízható minőségét.
A Charvát Rt. kiemelt hangsúlyt fektet a környezetvédelemre.
2004-ben indult el az oxidált bitumenes zsindelyek gyártása. A Charvát zsindely élénk szín és formavilágának köszönhetően közkedvelt termékké vált az európai piacon.
2007-ben bevezetésre került az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer. A Charvát termékek CE minősítéssel rendelkeznek.


Charbit alátétlemez árak:

Az alátét lemezt önálló vízszigetelésre alkalmazhatjuk olyan területen, ahol nem áll fenn a szakítóerő hatásának veszélye. Húzóerőnek ellenálló lemezekkel kombinálva lapostetők vízszigetelő rétegrendjének belső rétege. Hegesztéssel, esetleg szegezéssel rögzíthető.
Charbit GV35 bitumenes lemez szigatech típus kiszerelés bruttó ár
CharBIT GV35
2,5mm
10 m2 11 000 Ft
CharBIT GV45
3,5mm
10 m2 14 860 Ft

CharBIT V60 S30
3mm
10 m2
CharBIT V60 S40
4,5mm
10 m2

Raklap bontási díj: bruttó 1 300 Ft
CharBIT R13
zsindelyalátét
10 m2
CharBIT V13
zsindelyalátét
10 m2
Kérjen a termékre árajánlatot!
Vagy rendelje meg webáruházunkból!


FIMIZOL bitumenes kellősítő árak:

Bitumenes kellősítő a bitumenes lemezek tapadásának javítására. A Fimizol expressz kellősítőt az aljzat teljes felületére hengerrel, szórással vagy simítással kell felvinni. Fontos, hogy az aljzat teljesen száraz és fagymentes legyen (az aljzat felülete minimum +5°C legyen). Oldószer tartalma miatt beltérben, illetve építési gödörben nem használható.


Anyagszükséglet: kb. 0,2-0,3 kg/m2.

Anyaga: Bitumen bázisú oldószeres alapozó


Alapozó bevonat:


A ragasztott tetőszigetelő rendszereknél az alapozó bevonat egy hidegen folyékony bitumenes megoldás, vagy egy bitumenes emulzió, amit a födémszerkezetre visznek fel. Megköti a port és ezáltal jobb tapadást biztosít a födémszerkezet és a ráfektetett szigetelőrétegek között. Kedvező összetétele miatt a Fimizol expressz kellősítő csaknem minden aljzathoz használható.

fimizol expressz kellősítő típus kiszerelés bruttó ár
Fimizol expressz 9 kg 10 355 Ft
Kérjen a termékre árajánlatot!

Vagy rendelje meg webáruházunkból!Páraszellőzők bitumenes szigeteléshez

páraszellőző-működése-szigatechTetőszigeteléshez kapcsolódó páraszellőzők beépítésével vízmentesen biztosítható a tetőszerkezet, szellőztetése.


A páraszellőzők beépítésével elkerülhető a tetőszigetelés páranyomásból adódó „púposodása” illetve sérülése, biztosítható a gőznyomás kiegyenlítése.


A páraszellőzők anyagukban UV- és környezetállóak, és segédanyagok nélkül, az alkalmazott szigetelésnek megfelelő technológiával építhetők be. Bár a páraszellőző kupakok rögzítése megfelelő, esetleges hiányuk esetén a pótlásuk megoldható.


Lapostető szigeteléseknél, felújításoknál általánosan 16-20 m²-enként 1 db páraszellőző beépítésére van szükség.


Hőszigetelt rétegrendek esetén
kéttagú páraszellőző használata is szükséges lehet. Fontos: a megfelelő párakiszellőztetés a páraszellőzők beépítése mellett, csak a megfelelő páratechnikai rétegrend kialakításával (filces- vagy perforált bitumenes alkalmazásával) érhető el.

típus kiszerelés
páraszellőző-szigatech PVC 1 db
Kérjen a termékre árajánlatot!
Vagy rendelje meg webáruházunkból!


Geotextilia árak:

geotextiliaA geotextilia, a kavicsréteg alá terítve megakadályozza a felgazosodást és a kavicsréteg talajjal való összekeveredését, a kavics talajba süllyedését. A geotextilia, a térkő burkolat alá fektetve terhelés elosztó rétegként megakadályozza a felület hullámosodását. A geotextilia a kerti tavak fóliája alá fektetve megvédi a fóliát a növények gyökereitől, a kilyukadástól. Amennyiben a geotextilia segítségével a drén csövet betekeri, tartósan megvédi a cső perforációit az eltömődéstől, miközben a vizet átengedi. Geotextilia segítségével a lapostető szigetelésnél használatával elválaszthatjuk az egymással nem összeférhető bitumenes vízszigetelő lemezeket és polisztirol hőszigetelő lemezeket. A geotextilia kiváló ideiglenes védelmet nyújt füvesített területen zajló építési munkáknál, megóvja a gyepet a beszennyeződéstől.


fibertex-f10-hobby-geotextilia típus kiszerelés bruttó ár
BB Hobby
80 g / m2
1m x 10 m 3 800 Ft

Geotextilia leszúró tüskével szigatech típus kiszerelés bruttó ár
BS6 light
100 g / m2
1,5m x 50m 22 400 Ft
1,5m x 100 m 43 800 Ft
2m x 100m 56 200 Ft
5m x 100m

137 700 Ft


BS9 standard
120 g / m2
1,5m x 50m 26 800 Ft
1,5m x 100m 54 400 Ft
2m x 100m 70 200 Ft
5m x 100m 172 800 Ft

BS12 extra
150 g / m2
2m x 100m 90 800 Ft
5m x 100m 221 300 Ft

BS16 extra+
200 g / m2
2m x 100m 118 900 Ft
5m x 100m 294 200 Ft

leszúró tüske 125 mm 18e  Ft
Kérjen a termékre árajánlatot!
Vagy rendelje meg webáruházunkból!
Raklap bontási díj: bruttó 1 300 Ft


Felületszivárgó drénlemez árak:

A felületszivárgó drénlemez alkalmas pince és alapfalak nedvesség elleni szigetelésének mechanikai védelmére, betonaljzatok tisztasági rétegeként szerelőbeton helyett. Vízszintesen fektetve véd a radongáz ellen, illetve talajpára elleni védőrétegként is figyelembe vehető. Függőleges beépítés esetén - a talajmechanikai szakvélemény figyelembevételével - max 6 méteres mélységig alkalmazható. Geotextíliával társítva és dréncsővel együtt beépítve az épület körül felgyülemlő talajvíz összegyűjtésére, elszivárogtatásra is alkalmas.
Felületszivárgó lemez rögzítőkkel lezáróval szigatech típus kiszerelés bruttó ár
8mm / 400 g / m2 1m x 20 m 13 600 Ft
1,5m x 20 m 20 400 Ft
2m x 20 m 27 200 Ft

Rögzítőszög
drénlemezhez
3,5 x 45 mm 65 Ft/db
Lezáróprofil
drénlemezhez
2 fm 1 300 Ft/db
Kérjen a termékre árajánlatot!

geotextiliaval-kasirozott-drenlemez-szigatech típus kiszerelés bruttó ár
Geotextiliával kasírozott felületszivárgó drénlemez8mm / 600g / m2 2 m x 15 m Érdeklődjön!
Vagy rendelje meg webáruházunkból!
Raklap bontási díj: bruttó 1 300 Ft


SOUDAL HYDRO SYSTEM®


Falak és padlók vízzáró védelme

  1. Soudaprim DP Mélyaéapozó
  1. Soudagum LM Folyékony fólia
  2. Soudatape ST Hajlaterősítő szalag
  3. Soudatape IC Belső sarok
  4. Soudatape OC Külső sarok
  5. Soudatape PD csőátvezetéshez membrán
Vízzáró védelem vizes helységekben. A járólapok közötti réseken és sarkokon beszivárgó víz gombásodáshoz és állandó károkhoz vezethet. A vizes blokkok meghibásodása esetén egy megfelelő védelem nagyban csökkentheti a további károkat. Ezért a vízzáró védelem melletti döntést még az építési, felújítási munkálatok előtt meg kell hozni.

1.lépés. Felület előkészítése:A megtisztított felület (száraz, por-és zsírmentes) a Soudaprim DP mélyalapozó segítségével kenje le, hogy a felület ne legyen nedvszívó hatású.

2.lépés. Vízzárás-1.fázis:Használja a Soudagum LM folyékony fóliát ragasztóként a hajlaterősítő szalagok, belső, illetve külső szalagok, csőátvezető alátétek rögzítéséhez

3.lépés. Vízzárás-2.fázis: Hordja fel az első Soudagum LM réteget ecset vagy henger segítségével a falra és a padlóra. A javasolt vastagság 1 mm. Az első réteg teljes száradása után tegye fel a második réteget keresztirányban az előző rétegre.

4.lépés. Vízzárás-3.fázis: A 2. réteg vízzáró szigetelő fólia felhordása után, várjon 12 órát a teljes száradásig.  Miután a folyékony fólia teljesen megszáradt, a kerámia járólapok és csempe ragasztásához használjon rugalmas (C2TE) flexibilis csemperagasztót.


Soudaprim DP Mélyalapozó


Tulajdonságai:

Alapozó folyékony vízszigetelőkhöz. Gyorsan szárad. Porózus és fokozottan nedvszívó felületekre. A Soudaprim DP egy diszperziós mélyalapozó lágyítóval, és áramlás szabályzó részecskékkel. A víz elpárolgásával szárad és oldószermentes. A nano részecskék elzárják a pórusokat és alacsonyabb viszkozitást biztosítanak a többi alapozóhoz képest. A Soudaprim DP teljesen beszivárog a felületbe, magasabb kohéziós erőt eredményezve. A teljes száradást követően kiválóan abszolválja a folyékony fóliát is. Olyan porózus felületekre, mint a beton, cement, gipszkarton, stb. Előkészítő alapozóként használható poros, homokos felületekre. A felületek ne legyenek kitéve állandó nedvességnek. Felhasználási területek lehetnek fürdőszobák, zuhanyzók, konyhák, mosókonyhák és egyéb vizes helységek.

Alkalmazása:
  1. Mélyalapozó padló és a falak a festése/burkolása előtt, a folyékony fólia használatát megelőzően (SOUDAGUM LM)
  2. Porózus anyagok impregnálásához festés, tapétázás, burkolás, előtt
  3. Hőszigetelő táblák és panelek ragasztását erősítő alapozó
  4. Száradás után könnyen csiszolható Felhívjuk figyelmét, hogy ne használja állandóan nedves helyen


Soudaprim DP Mélyalapozó árak:

kiszerelés: bruttó kiszerelés ár
1 L 1 750 Ft
5 L  7 900 Ft
Kérjen a termékre ajánlatot!
Vagy rendelje meg webáruházunkból!


Soudagum LM Folyékony fólia


Tulajdonságok:


Rugalmas folyékony vízszigetelő fólia beton, ásványi vakolatok, gipszkarton, OSB és egyéb anyagokra. Ellenáll a kisebb mozgásoknak és egyéb bekövetkezett elváltozásoknak, akár padlófűtéshez is. Nem igényel további megerősítést - kivéve a  falak és a padló csatlakozásánál, vagy a csöveknél, melyeket tovább kell védeni a SOUDATAPE szalagokkal. Nagyon jól kapcsolódik a ragasztó- és kerámia habarcsokhoz. Ellenáll a víz, vízkő, klór, tisztítószerek, könnyű savaknak és lúgoknak. Nem tartalmaz oldószereket. Beltéri használatra.

Alkalmazási területek:


Rugalmas és ellenálló fólia beltéri aljzatok vízszigetelésére, vizes helységek falainak és padlóinak vízzárására, kerámia járólapok alá. A felület nem lehet kitéve állandó nedvességnek. Elsősorban fürdőszobákba, zuhanyzó tálcák alá, konyhákba, mosókonyhákba stb. Kerámia járólapok/csempék alá.


Soudagum LM Folyékony fólia árak:

kiszerelés: bruttó kiszerelés ár:
4 kg 9 790 Ft
13 kg 28 100 Ft
Kérjen a termékre ajánlatot!
Vagy rendelje meg webáruházunkból!


Soudatape ST hajlaterősítő szalag


Jellemzői:


Hajlaterősítő szalag. Sarkok, falak és padlók közötti hajlatok vízzáró erősítése elsősorban a fürdőszobákban és zuhanyzókban. A Soudatape OC szalagok a Soudal Hydro System részei. A termékek célja a fürdőszobák, zuhanyzók és egyéb vizes helységek falai és padlói közötti hajlatok vízzáró szigetelésének megerősítése. Vízszintesen és függőlegesen is használhatóak. Szintén használhatóak úszómedencékben, pincékben, teraszokon és mosodákban.

Alkalmazása:


Flexibilis csatlakozás a falak és a padló (2D) között vizes helységekre - a SOUDAPRIM DP és SOUDAGUM LM vízzáró termékek használatával kombinálva. Terasz / erkély fal és padló közötti csatlakozásra is - a mely használható ragasztó habarcsok alá is. Kiváló záró felületet biztosít a medencék falaihoz, és aknákhoz, illetve kutakhoz. Kérdés esetén forduljon a Soudal műszaki osztályához.

Soudatape ST Hajlaterősítő szalag méret:
10m x 12 cm


Soudatape ST hajlaterősítő szalag árak:

kiszerelés: bruttó kiszerelés ár:
10m x 12 cm 7 080 Ft
Kérjen a termékre ajánlatot!
Vagy rendelje meg webáruházunkból!


Soudatape IC Belső hajlaterősítő szalag


Jellemzői:


Hajlaterősítő szalag. Sarkok, falak és padlók közötti hajlatok vízzáró erősítése elsősorban a fürdőszobákban és zuhanyzókban. A Soudatape IC szalagok a Soudal Hydro System részei. A termékek célja a fürdőszobák, zuhanyzók és egyéb vizes helységek falai és padlói közötti hajlatok vízzáró szigetelésének megerősítése. Vízszintesen és függőlegesen is használhatóak. Szintén használhatóak úszómedencékben, pincékben, teraszokon és mosodákban.

Alkalmazása:


Flexibilis csatlakozás a falak és a padló (3D) között vizes helységekre - a SOUDAPRIM DP és SOUDAGUM LM vízzáró termékek használatával kombinálva. Terasz / erkély fal és padló közötti csatlakozásra is - a mely használható ragasztó habarcsok alá is. Kiváló zárófelületet biztosít a medencék falaihoz, és aknákhoz, illetve kutakhoz. Kérdés esetén forduljon a Soudal műszaki osztályához.

Soudatape IC Belső Hajlaterősítő szalag méret:
12 cm x 12 cm x 15 cm


Soudatape IC Belső hajlaterősítő szalag árak:

kiszerelés: kiszerelés bruttó ár:
2 db 2 700 Ft
Kérjen a termékre ajánlatot!
Vagy rendelje meg webáruházunkból!


Soudatape OC Külső hajlaterősítő szalag


Jellemzői:


Hajlaterősítő szalag. Sarkok, falak és padlók közötti hajlatok vízzáró erősítése elsősorban a fürdőszobákban és zuhanyzókban. A Soudatape OC szalagok a Soudal Hydro System részei. A termékek célja a fürdőszobák, zuhanyzók és egyéb vizes helységek falai és padlói közötti hajlatok vízzáró szigetelésének megerősítése. Vízszintesen és függőlegesen is használhatóak. Szintén használhatóak úszómedencékben, pincékben, teraszokon és mosodákban.

Alkalmazása:
Flexibilis csatlakozás a falak és a padló (3D) között vizes helységekre - a SOUDAPRIM DP és SOUDAGUM LM vízzáró termékek használatával kombinálva. Terasz / erkély fal és padló közötti csatlakozásra is - a mely használható ragasztó habarcsok alá is. Kiváló záró felületet biztosít a medencék falaihoz, és aknákhoz, illetve kutakhoz. Kérdés esetén forduljon a Soudal műszaki osztályához.

Soudatape OC Külső Hajlaterősítő szalag méret:
10,5 cm x 10,5 cm x 15 cm


Soudatape OC Külső hajlaterősítő szalag árak:

kiszerelés: kiszerelés bruttó ár:
2 db 2 730 Ft
Kérjen a termékre ajánlatot!
Vagy rendelje meg webáruházunkból!


Soudatape 2+1PD csőátvezető alátét:


Jellemzői:
Fürdőszobák és egyéb vizes helységek csőáttöréseihez. Rugalmas poliuretán membrán, mely tartósan tapad a polipropilén szigetelőkre, víz és csatornacsövek faláttöréseinél, nedves helységeken. A Soudatape PD membránok a Soudal Hydro System részei. A termékek célja a fürdőszobák, zuhanyzók és egyéb vizes helységek falai és padlói vizes kiállásainak szigeteléséhez. Vízszintesen és függőlegesen is használhatóak. Szintén használhatóak úszómedencékben, pincékben, teraszokon és mosodákban.
Alkalmazása:
Flexibilis csatlakozás a falak és a padló (3D) között vizes helységekre - a SOUDAPRIM DP és SOUDAGUM LM vízzáró termékek használatával kombinálva. Terasz / erkély fal és padló közötti csatlakozásra is - a mely használható ragasztó habarcsok alá is. Kiváló záró felületet biztosít a medencék falaihoz, és aknákhoz, illetve kutakhoz. Kérdés esetén forduljon a Soudal műszaki osztályához.
Méretek:
Bliszter: 2 x PD100 + 1 x PD 150 PD 200 – 1 darab


Soudatape 2+1PD csőátvezető alátét ár:

soudatape csőátvezető alátét kiszerelés: kiszerelés bruttó ár:
csomag 4 970 Ft
Kérjen a termékre ajánlatot!
Vagy rendelje meg webáruházunkból!


Peakston Flexafol folyékony fólia

peakston flexafol folyékony fólia
Alkalmazási terület:


PEAKSTON Flexafol egykomponensű, oldószermentes, repedésáthidaló, varratmentes kenhető szigetelés. A termék beltérben, normál vizes helyiségek, pl. fürdőszobák, zuhanyzók, WC-k toalettek szigetelésére használható padló- és falfelületen egyaránt. Felülete közvetlen kerámiaburkolattal burkolható.


A PEAKSTON Flexafol szigetelésre kiválóan tapadnak az ásványi összetételű burkolatragasztók.


A PEAKSTON Flexafol használható bármely építőiparban szokásos alapfelületen, mint pl. beton, vakolat, cementesztrich, tégla falazat, valamint gipsztartalmú építőanyagok (gipszkarton, gipszrost és gipsz építőelemek, gipszvakolat). Egyúttal a padlófűtéssel rendelkező padozatokon is használható. Az alapfelület előkészítésére minden esetben kellő figyelmet kell fordítani.


Peakston Flexafol folyékony fólia árak:

peakston flexafol folyékony fólia kiszerelés: bruttó kiszerelés ár:
4 kg 10 200 Ft
8 kg 18 000 Ft
Kérjen a termékre árajánlatot!

Vagy vásárolja meg webáruházunkban ide kattintva!