XPS Zártcellás lábazati hőszigetelő rendszerek:


xps lábazat szigetelesA lábazati xps zártcellás hőszigetelő lemez az építőiparban az egyik legrégebben alkalmazott műanyag termék a polisztirol lap. Két csoportra osztható: az EPS, azaz expandált polisztirol hab, és az XPS, azaz extrudált polisztirol hab. Az XPS polisztirol lapokat speciális granulátumból, és különleges, széles résű extruderben készítik. Ezzel az anyaggal teljesen új szerkezeti megoldásokat készíthetünk, amik más hőszigetelő anyagokkal nem valósíthatók meg. Az XPS tulajdonságai: zárt cellásanyagszerkezetű, ezért szinte a nullával megegyező a vízfelvétele (0,2–1,0 V%), kiváló hőszigetelő, amely tartós nedvességhatás esetén sem romlik, nagy nyomószilárdság rendelkezik, illetve gazdaságos, mert az épület egész élettartama alatt sem változnak a mechanikai tulajdonságai.

XPS-lábazati-hőszigetelő-rendszer-alkalmazásaElsődleges alkalmazási területe, homlokzati rendszerek lábazati hőszigetelésére ahol nagy a felületi igénybevétel és elvárás a vízállóság. A lábazati hőszigetelő rendszerek mellett, egyúttal teherhordóként vagy további rétegek aljzataként is funkcionál, illetve a vízbehatásnak kitett helyeken alkalmazzák. (Például: padlók, ipari padlók, lapos tetők, fordított rétegrendű lapos tetők, zöldtetők, parkoló tetők, homlokzati rendszerek lábazati hőszigetelésére, lábazatok, talajban lévő vízszigetelések védelmére, nagy terhelésű hőszigetelt födémszerkezetekben, koszorúra)Az építőiparban használatos szokásos építőanyagok nem károsítják az XPSlapokat, mint például a mész, gipsz, cement és az ezekből készült keverékek.Tartós ultraibolya sugárzás ( pl. napfény) hatására a hungarocell szigetelés felszíne megsárgul, rideg, porló lesz.
 
Kínálatunkban több gyártó polisztirol lapos hőszigetelő rendszere is megtalálható: mint az Szlovén FIBRAN®, a kiváló építési termék (KIVÉT) GRAYTHERM® 10 év szavatossággal, a piacon régóta szereplő REVCO® és a piacvezető BAUMIT® rendszerei.


XPS Zártcellás lábazati hőszigetelő rendszer:

Az XPS lábazati hőszigetelő rendszer tartalma:
  • URSA® XPS zártcellás polisztirol: 1 m²
  • Szálerősített speciális polisztirol ragasztó: 6 kg
  • üvegszövetháló: 1,1 m²
  • Hővezetési tényező: λ=0,035 W/mk

Kapcsolódó rendszer kiegészítők megtekintése

Kapcsolódó vakolatok megtekintése

Aktuális akciós árak megtekintése


GRAYTHERM® XPS Zártcellás lábazati hőszigetelő rendszer:

A Graytherm lábazati hőszigetelő rendszer tartalma:hőszigetelő-rendszer-10év-szavatossággal
  • GRAYTHERM® XPS zártcellás polisztirol: 1 m²
  • GRAYTHERM® rendszer ragasztó: 6 kg
  • GRAYTHERM® üvegszövetháló 145g: 1,1 m²
  • GRAYTHERM® garancialevél
  • Hővezetési tényező: λ=0,035 W/mk
graytherm-xps-zártcellás-lábazati-hoszigetelo-rendszer

Kapcsolódó rendszer kiegészítők megtekintése
Kapcsolódó vakolatok megtekintése
Átmenetileg nem forgalmazzuk!