Hőszigetelő rendszer akció

 HŐSZIGETELŐ RENDSZER | TÍPUSOK | ÁRAK | LEÍRÁSOK

Hőszigetelő rendszer, homlokzati hőszigetelés, árak, típusok.

A kellemes közérzet iránti vágy valószínűleg egyidős az emberiség történetével. A hőszigetelés szerepe az 1970-es évek elejétől kapott jelentőséget. Az elmúlt évtizedben jelentősen megváltozott az épületek hőszigetelésével kapcsolatos "világnézet". Az olajár-robbanás először csak gazdasági problémát jelentett, az első energia- megtakarítási intézkedések a hőszigetelés szerepének növekedését eredményezték.


Hőszigetelő rendszer, típusok:


Hőszigetelő rendszer, beltéri:

Beltéri hőszigetelő rendszer
A beltéri hőszigetelő rendszerek, beltéri hőszigetelő festékek megoldást kínálnak olyan épületek, lakások, házak és irodák utólagos hőszigetelésére, amelyeknek kívülről való hőszigetelése nem lehetséges. A beltéri hőszigetelő rendszerek és beltéri hőszigetelő festékek segítségével kb. 40-50%-os költség- tsm ceramic beltéri szigetelés szigatechmegtakarítás érhető el, ezáltal az erre való teljes beruházás 2-3 fűtési szezon alatt megtérülhet. Beltéri hőszigetelő rendszerek helyett alkalmazhatók a hőszigetelő festékek melyekkel a falak hideg sugárzása jelentősen csökkenthető ezáltal a komfortérzet jelentősen javul.
Beltéri hőszigetelő rendszer, beltéri szigetelő festékek és árak


Hőszigetelő rendszer, polisztirol lappal

hőszigetelő rendszer polisztirol lapos szigatech
Az energiaárak folyamatos növekedése, a környezet- védelem és a rendelkezésre álló energiaforrások szűkössége miatt, egyre nagyobb igény mutatkozik az épületeknél a külső hőszigetelés alkalmazására. Az egyik legelterjedtebb a homlokzati hőszigetelő típus az EPS 80 polisztirol lapos hőszigetelő rendszer. A korábbi években még megfelelő vastagságnak lehetett tekinteni a 4 -5 cm-es homlokzati hőszigetelő rendszereket, a mai igényeknek már csak a 8 -10 és 15 cm-es vastagság felel meg. Könnyen kivitelezhető, gazdaságos megoldás az utólagos homlokzat szigeteléseknél.
További információk erről: polisztirol hőszigetelő rendszer Polisztirol hőszigetelő rendszer és árak


Hőszigetelő rendszer, grafitos polisztirol lappal

Grafitos hőszigetelő rendszer szigatech
grafitos polisztirol hőszigetelő rendszer anyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezető képességgel rendelkezik, mint a hagyományos hőszigetelő lemezek. A termék minden más fizikai tulajdonságaiban azonos a korábbról ismert lemezekkel, így alkalmazása nem igényel új technológiát. A grafitos hőszigetelés kisebb vastagságban is eléri ugyanazt a hőszigetelő képességet, mint a hagyományos polisztirol hőszigetelő rendszerek 
További információk erről:   grafitos hőszigetelő rendszer Grafitos hőszigetelő rendszer és árak


Hőszigetelő rendszer, kőzetgyapot lappal

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer szigatech
kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek amiatt terjedtek el világszerte, mivel a legjobb hőszigetelő rendszerek között szerepel, köszönhetően ideális jellemzőinek: kiváló hőszigetelő képesség, jó hangszigetelés, tartós, nedvességre nem érzékeny, tűzálló, kiváló légáteresztő képesség, környezetre és egészségre káros hatása nincs. Páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező, ennek köszönhetően nem akadályozza a pára homlokzaton keresztül történő eltávozását, ez csökkenti a penészesedés kialakulását.
További információk erről: kőzetgyapot hőszigetelő rendszer Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer és árak


Hőszigetelő rendszer, lábazatra:

lábazati hőszigetelő rendszer szigatech
A lábazati hőszigetelő rendszerek alapanyaga, az extrudált polisztirol hab lemez (XPS zártcellás polisztirol) zárt cellaszerkezetű anyag, vízfelvétele szinte egyenlő a nullával (0,2–1,0 V%), s így kiváló hőszigetelő képessége tartós nedvességhatás esetén sem romlik, kiváló mechanikai tulajdonságai sem változnak. A  lábazati hőszigetelő rendszerek nedves felületeken is megtartják hőszigetelő képességüket. Az  lábazati hőszigetelő rendszer nagy nyomási terhelhetőség és a nedvességgel szembeni ellenállással bír, ezért kitűnően alkalmasak pince-, és lábazat-szigetelésére, egyidejűleg védelmet nyújt a vízszigetelést érő mechanikus károsodások ellen.
További információk erről: lábazati hőszigetelő rendszer Lábazati hőszigetelő rendszer és árak


Hőszigetelő rendszer, kiegészítői:

Hőszigetelő rendszerek beépítéséhez szükséges kiegészítő termékek: vakolaterősítő üvegszövet háló 145 g vagy 165 g, kezdősín vagy lábazati indító profil a szigetelendő külső falra elhelyezve a hőszigetelő rendszerek felrakásakor, élvédőkre minden pozitív és negatív saroknál szükség van, mely lehet alumínium élvédő vagy üvegszövet hálós sarokélvédő,a homlokzati polisztirol vagy ásványgyapot szigetelő lapok elengedhetetlen kiegészítője a szigetelés rögzítő dübelek, műanyag vagy fém szeggel. A beűtö dűbel, és egyéb kiegészítők tovább segítik a homlokzati hőszigetelő rendszer megfelelő elkészítését.
Hőszigetelő rendszer kiegészítők és árak


Hőszigetelő rendszer, leírások:


Hol használható a polisztirol hőszigetelő rendszer?


Az energiaárak folyamatos növekedése, a környezet- védelem és a rendelkezésre álló energiaforrások szűkössége miatt, egyre nagyobb igény mutatkozik a polisztirol hőszigetelés, polisztirol szigetelés alkalmazására. Az egyik legelterjedtebb hőszigetelő rendszer típus. Kitűnő hatékonyságú és esztétikus megoldás a családi házak és lakások hő megtartó képességégnek növelése céljából. Dryvit szigetelés, polisztirolszigetelés, polisztirol hőszigetelés, hungarocell szigetelés ugyan azt jelenti. Noha az ország különböző pontjain, más-más néven váltak ismerté, és még a kivitelezők is másképpen nevezik. A dryvit szigetelés kiválóan alkalmazható utólagos szigetelésnél illetve új épületek homlokzatszigetelésre is egyaránt, a legkülönbféle anyagú falazatoknál: beton, vasbeton, tégla, meszes vagy cementes vakolat, cementkötésű faforgácslap.
Olvassa tovább>>>


Miből áll a grafitos hőszigetelés?


Egy új szigetelőanyagot hoztak piacra, ami a hagyományos termékekhez képest lényegesen nagyobb hőszigetelő képességgel rendelkezik. Alapja polisztirol és mikroszkopikusan kicsi grafit adalékot tartalmaz, ezzel javítva a szigetelést. Nem fehér, hanem szürke, a nyersanyag pedig gyöngyszerű fekete részecskék formájában áll rendelkezésre. 
Olvassa tovább>>>


A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer előnyei?


Régi és új építésű házak homlokzati hőszigetelésére, utólagos hőszigetelésére, beton, vakolat és tégla felületek esetén, könnyűszerkezettel faforgácslapokból, illetve gipszből szerelt falazathoz alkalmas. Ma már legalább annyira közkedvelt hőszigetelő rendszer, mint a polisztirol hőszigetelő rendszer. Rendkívül széles alkalmazási területű, kiváló fizikai és hőtani hatásfokkal rendelkezik. 
Olvassa tovább>>>


A lábazati hőszigetelés fontossága?


Az emberek jelentős része teljesen megnyugszik a külső házfal szigetelése után. De bizony a lábazatot is kell, vagy kellene hőszigetelni. Új épületek, illetve felújítás esetén megfeledkezzünk arról, hogy ha szükség van a homlokzati fal szigetelésére, akkor a lábazatot sem szabad kihagynunk. Új építésű, jól hőszigetelő, modern falazóblokkok esetében is szükséges a lábazat hőszigetelése. Hiszen jelentősen javul ez által a lábazat hőszigetelő képessége. A homlokzati szigetelés után lábazatszigetelés nélkül a fal és a lábazat csatlakozásánál a hőhíd is erőteljesebben fog jelentkezni. A csupasz betonfelület nagyon erős hőhidat jelent, s minél jobban hőszigetelt a fal, annál rosszabb lesz a lábazati részen a helyzet. Számíthatunk a nedvesség lecsapódására, penészesedésre, ami akár a padlóburkolatot is roncsolhatja. Az EPS hőszigetelést nem lábazatra találták ki. A felverődő csapadék, fagyhatás, fokozott mechanikai igénybevétel miatt könnyen elvizesedhet, megsérülhet. 
 Olvassa tovább>>>