Gipszkarton árak

Gipszkarton árak | Gipszkarton rendszer árak | Gipszkarton profil árak | Gipszkarton csavar árak | Gipszkarton glettelés árak | Gipszkarton szerelés házilag | Gipszkarton álmennyezet árak | Gipszkarton árlista | Gipszkarton élvédők | Gipszkarton szigetelés árak 
 


Az oldalon található gipszkartonozás termékek már megvásárolhatók webáruházunkban is ide kattintva!


Normál gipszkarton árak:

Tökéletesen alkalmazható álmennyezetek, válaszfalak, előtétfalak, tetőterek beépítésére és száraz vakoláshoz is.
Normál gipszkarton  vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak /m²
normál gipszkarton szigatech 12,5 mm 1250 x 2000 1 438 Ft
1250 x 2600 1 438 Ft
Akciós normál gipszkarton árak? Kattintson!

Hajlítható Normál gipszkarton árak:

Íves mennyezetek és válaszfalak készítéséhez ajánlott vékony, hajlékony, hajlítható gipszkarton.
Hahjlítható gipszkarton ár 12,5 mm 1250 x 2000 1 990 Ft / m²
Kérjen árajánlatot>>>

Impregnált gipszkarton árak:

Vizes helységek pl. fürdőszobában is lehet gipszkarton lapokat alkalmazni. De csakis az impregnált felületkezelésűt!
Fontos
: A gipszkarton felület impregnált nem pedig vízálló ezért a vizes helységekben a "folyékony fólia" és a hajlaterősítő szalag alkalmazása elengedhetetlen!!!
Impregnált gipszkarton  vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak /m²
12,5 mm 1250 x 2000 1 975 Ft

Alkalmazási területek:
 • Válaszfalak, térelválasztók, előtétfalak, kialakításához
 • Falazott és monolit falszerkezetek száraz vakolataként
 • Álmennyezetek készítéséhez
 • Tetőtér beépítéshez
 • gépészeti szerelvények eltakarása vizes helységben
 • Burkolható, festhető
Akciós impregnált gipszkarton árak? Kattintson!

Tűzgátló gipszkarton árak:

Szerkezet éghetőségi besorolása: 2/2002 (I.23.) BM rendelet szerint Nem éghető Tűzvédelmi osztály: A2 9/2008 (II.22.) ÖTM rendelet szerint. A tűzállósági határértékeket befolyásolja a beépítés során alkalmazott profil méret, ásványgyapot típus és vastagság, gipszkarton lapburkolat rétegszerkezete.

Tűzgátló gipszkarton vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak / m²
12,5 mm 1250 x 2000 2 315 Ft
Alkalmazási területek:
 • Tűzvédelmi burkolatok készítése
 • Speciális burkolatok (tűzálló) készítése
 • Tűzvédelmi aknafal készítése
 • Tetőtér beépítések tűzvédelmi előírásainak megfelelő
Akciós tűzgátló gipszkarton árak? Kattintson!

Tűzgátló impregnált gipszkarton árak:

Tűzgátló impregnált gipszkarton vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak / m²
12,5 mm 1250 x 2000 2 313 Ft

Fokozott tűzállósági határértékekre besorolt vizes helységekben használt gipszkarton lap.Szerkezet éghetőségi besorolása: 2/2002 (I.23.) BM rendelet szerint Nem éghető Tűzvédelmi osztály: A2 9/2008 (II.22.) ÖTM rendelet szerint.


Alkalmazási területek:
 • Tűzvédelmi burkolatok készítése
 • Speciális burkolatok (tűz és vízálló) készítése
 • Tetőtéri vizes helységek tűzvédelmi előírásainak megfelelő
A tűzállósági határértékeket befolyásolja a beépítés során alkalmazott profil méret, ásványgyapot tipus és vastagság, gipszkarton lapburkolat rétegszerkezete.
Kérjen árajánlatot>>>

KNAUF RED PIANO® tűz és hanggátló gipszkarton árak:

knauf-red-piano-zajcsillapítás-szigatech
A Knauf RED PIANO hanggátló gipszkartonja biztosítja a lehető legalacsonyabb fokú zajszintet. Legyen szó új építésről vagy felújításról, kiváló megoldást jelent a válaszfalak megépítésénél. A könnyű szerkezetű gipszkarton a megszokott vastagságban magasabb hangszigetelési értéket tesznek lehetővé. Magas fokú hanggátlási tulajdonsága mellett nagyon jó tűzálló képessége biztonságossá teszi otthonát.
Tűz és hanggátló gipszkarton vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak / m²
knauf-red-piano-gipszkarton-szigatech 12,5 mm 1250 x 2000 2 507 Ft
Akciós red piano gipszkarton árak? Kattintson!

KNAUF THERMOBOARD® fal és mennyezet hűtéshez, fűtéshez gipszkarton árak:

Knauf-thermoboard-gipszkarton-falfűtéshez-szigatech
A Knauf Thermoboard ( Thermoplatte ) gipszkarton építőlemez a hűtő-fűtő álmennyezeti rendszerek, burkolólemeze, a Thermoplatte gipszkarton lap vékonyabb (10 mm vastag) mint a normál gipszkarton lapok, viszont nagyobb testsűrűségű gipszmaggal készül, ezáltal 30%-al jobb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a normál gipszkarton lemezek.
Thermoboard gipszkarton vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak / m²
knauf-thermoboard-thermo-platte-szigatech 10 mm 1250 x 2000  4 500 Ft
Kérjen árajánlatot>>>

Gipszkarton rendszer árak:

Gipszkarton válaszfal árak / m²

A gipszkarton válaszfal a hagyományos válaszfal szerkezethez képest jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb, nincs száradási illetve kötési idő ezáltal időt, pénzt energiát takarítasz meg. A legjobb megoldás ha gyorsan szeretnéd meglévő szobád átalakítani, plusz helységgel bővíteni, megosztani akár többre is. Jó megoldás még épületgépészeti és elektromos vezeték elhelyezésére, szerelvények vagy hang- és hőszigetelés beépítésére.
gipszkarton válaszfal készítése Gipszkarton válaszfal rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton előtétfal árak / m²

Gipszkarton előtétfal készítése jó megoldás ha a helységed hideg, külső falát szeretnéd utólag belülről hőszigetelni, hogy ne sugározza tovább a fal a hideget ezáltal ne hűtse a fűtött lakótered. Továbbá még megoldás lehet az utólagos gépészeti szerelvények elburkolására legyen az víz vezeték, villany vezeték vagy klíma csövek. De kiválóan alkalmazhatod a gipszkarton előtétfalat ha a régi belső falad vakolata málik, töredezett és nagy munka lenne az újra vakolása-festése, leverése ami rengeteg idővel és piszokkal jár, helyette inkább egy tiszta gyors megoldásként javíthatod, korszerűsítheted egy új gipszkarton előtétfal felhúzásával.
gipszkarton-rendszerek-gipszkarton-elotetfal-szigatech Gipszkarton előtétfal rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton álmennyezet árak profil vagy lécvázra / m²

Az eredeti mennyezeted magasságát tetszés szerint változtathatod gipszkarton mennyezet készítéssel profil vagy lécvázra, jelentősen csökkentheted ezáltal a fűtendő vagy hűtendő légköbmétert s így energiát és pénzt takaríthatsz meg. Dekorációs célokra is használhatod, rejtettvilágítás, hangulatvilágítás vagy izgalmas mennyezetek kialakítására is kiváló megoldás a gipszkarton.. Az új gipszkarton mennyezetet az eredetihez képest leengedheted 12,5 cm-től akár több méterig egalizált gipszkarton léc vázzal vagy horganyzott gipszkarton profil vázzal, direkt függesztő vagy gipszkarton pálca segítségével.
gipszkarton mennyezet keszitese Gipszkarton profilos álmennyezet rendszer árakért katt ide!

Tetőtér beépítés gipszkarton profillal árak / m²

Tetőtér beépítése gipszkartonnal, profil vázra, használaton kívüli padlástérből, tetőtérből kialakíthatsz plusz lakóteret, dolgozószobát, vendégszobát vagy akár játszóházat a gyerekeknek. A tetőtér beépítését készítheted gipszkartonnal léc vázzal vagy gipszkarton profil vázzal és elláthatod, korszerűsítheted utólag a szalufák közét, a térdfalat és a mennyezetet a régi elavult helyett korszerű, modern jobbnál-jobb (0,032-0,037λ) szálas hőszigeteléssel, párazárótól a páraáteresztő hőtükrös fóliákkal. Ezáltal modernizálod és jelentősen növeled a lakótér élettartamát, komfortját és csökkented a rezsi költségeidet. És nem utolsó sorban növeled az ingatlanod értékét.

gipszkarton tetőtér beépítés Gipszkarton profillal tetőtér rendszer árakért katt ide!

Tetőtér beépítés gipszkarton léccel árak / m²

Tetőtér beépítése gipszkartonnal, léc vázra, használaton kívüli padlástérből, tetőtérből kialakíthatsz plusz lakóteret, dolgozószobát, vendégszobát vagy akár játszóházat a gyerekeknek. A tetőtér beépítését készítheted gipszkartonnal léc vázzal vagy gipszkarton profil vázzal és elláthatod, korszerűsítheted utólag a szalufák közét, a térdfalat és a mennyezetet a régi elavult helyett korszerű, modern jobbnál-jobb (0,032-0,037λ) szálas hőszigeteléssel, párazárótól a páraáteresztő hőtükrös fóliákkal. Ezáltal modernizálod és jelentősen növeled a lakótér élettartamát, komfortját és csökkented a rezsi költségeidet. És nem utolsó sorban növeled az ingatlanod értékét.

gipszkarton tetőtér beépítés Gipszkarton léccel tetőtér rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton árak / száraz vakolás / m²

Száraz vakolás gipszkartonnal a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb, legtisztább megoldás a vakolatlan tégla, ytong stb.. falszerkezet felületének esztétikus burkolására, előkészítésére a festéshez, tapétázáshoz. Nem kell hozzá a beton, cement, homok, mész csak egy kis elhatározás, bátorság, kézügyesség és ész. A gipszkartonnal száraz vakolt felület jelentősen rövidebb idő alatt készíthető el mint bármelyik cementes alapvakolat felhordása, mert a gipszkarton lap ragasztó száradási ideje jelentősen rövidebb és nem igényel további glettelést csiszolást. Továbbá óriási előnye még a száraz vakolásnak, hogy nem kell utólag glettelni, csiszolni hosszú órákon át a falfelületet mert az elkészült száraz vakolt felületet már készen áll a festésre, alapozásra, burkolásra.
gipszkarton szárazvakolás Gipszkarton szárazvakolás rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton kazettás álmennyezet árak / m²

A kazettás álmennyezet alkalmazása esztétikus megoldás a modern irodák, iskolák, egészségügyi intézmények, közintézmények, sportcsarnokok, áruházak, és egyéb hasonló létesítmények álmennyezetének kialakításához. A kazettás álmennyezet ezen felül az épület megfelelő akusztikai tulajdonságaihoz is hozzájárul.  A kazettás álmennyezetek bonthatóak, így könnyű hozzáférést biztosítanak a felettük kialakult térhez. A kazettás álmennyezet feletti tér ideális hely a technológiai berendezések és vezetékek elhelyezésére kihasználni (villany, szellőzés, stb.) A kazettás álmennyezetek gyorsan és könnyen szerelhetők.
Kazettás-álmennyezet- kalkulátor-2016-09 Kazettás álmennyezet  rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton árak /profilok, csavarok, hézagolók, felület kiegyenlítők


Az oldalon található gipszkartonozás termékek már megvásárolhatók webáruházunkban is ide kattintva!


Gipszkarton Profil árak:

Gipszkarton mennyezet és válaszfal profilok, ajtó tok profilok gipszkarton-profil-közös gipszkarton profil hosszúság gipszkarton profil árak / fm
Gipszkarton UD 30 szegőprofil árak 3m / 4m 327 Ft
Gipszkarton CD 60 mennyezet profil árak 3m / 4m 517 Ft
Gipszkarton UW 50 válaszfal profil árak 4m 508 Ft
Gipszkarton UW 75 válaszfal profil árak 4m 620 Ft
Gipszkarton UW 100 válaszfal profil árak 4m 743 Ft
Gipszkarton CW 50 válaszfal profil árak 2,75m / 3m / 4 m 670 Ft
Gipszkarton CW 75 válaszfal profil árak 2,75m / 3m / 3,5m / 4m 800 Ft
Gipszkarton CW 100 válaszfal profil árak 2,75m / 3m 895 Ft
UA borda, ajtó tok profilok ua-borda kiszerelés UA borda ár / fm
UA borda, ajtó tok profil ár / 50 mm 3m / 4m 2 455 Ft
UA borda, ajtó tok profil ár / 75 mm 3m / 4m 3 600 Ft
UA borda, ajtó tok profil ár / 100 mm 3m / 4m 3 345 Ft
PAE rezgésgátló szalag profilokhoz pae-rezgésgátló-szalag kiszerelés rezgésgátló szalag ár / db
PAE rezgésgátló szalag ár 30mm x 30m 1 db 2 210 Ft
PAE rezgésgátló szalag ár 50mm x 30m 1 db 3 570 Ft
PAE rezgésgátló szalag ár 70mm x 30m 1 db 4 940 Ft
PAE rezgésgátló szalag ár 90mm x 30m 1 db 6 200 Ft
UA borda L rögzítő ua-borda-L-rögzítő kiszerelés UA borda L rögzítő árak/db
UA borda L rögzítő árak 50mm 100 db 365 Ft
UA borda L rögzítő árak 75mm 100 db 500 Ft
UA borda L rögzítő árak 100mm 100 db 630 Ft
UA borda L rögzítő csavar ua-borad-L-rögzítő-csavar-8-20 kiszerelés L rögzítő csavar árak/db
UA borda L rögzítő csavar árak M8x20mm 100 db 35 Ft
Egalizált szárított léc gipszkarton léc léc hosszúság gipszkarton árak / léc fm
Gipszkarton léc árak 4m


Átmenetileg nem forgalmazzuk!


Gipszkarton élvédő árak:

Alumínium élvédő alumínium-élvédő-gipszkartonhoz élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
90º-os alu élvédő árak: 2 m 240 Ft
3 m 240 Ft
135º-os Alumínium élvédő alumínium-élvédő-gipszkartonhoz élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
135º-os alu élvédő árak: 3 m 500 Ft
"Feles" Alumínium élvédő alumínium-élvédő-gipszkartonhoz élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
"Feles" alu élvédő árak: 3 m 380 Ft
PVC élvédő fehér pvc-élvédő élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
Fehér PVC élvédő árak: 2,5m 290 Ft
PVC hajlítható élvédő pvc-hajlítható-élvédő élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
PVC hajlítható élvédő árak: 3 m 450 Ft
PVC "J" befogó profil/12,5mm-es pvc-j-profil-2 élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
PVC "J" profil árak: 3 m 167 Ft

Gipszkarton árak / csavarok:

Gipszkarton csavar gipszkarton-csavar csavar kiszerelés gipszkarton árak / csavar db
Gipszkarton 3,5x25mm csavar árak 1000 db 4 Ft
Gipszkarton 3,5x35mm csavar árak 1000 db 6 Ft
Gipszkarton 3,5x45mm csavar árak 500 db 9 Ft
Gipszkarton 3,5x55mm csavar árak 500 db 10 Ft
Gipszkarton 4,2x70mm csavar árak 250 db 15 Ft
Gipszkarton 4,2x90mm csavar árak 250 db 14 Ft
Gipszkarton 3,5x25mm önfúró csavar árak 1000 db 4 Ft
Gipszkarton 3,5x35mm önfúró csavar árak 1000 db 7 Ft
Gipszkarton 3,5x45mm önfúró csavar árak 500 db 8 Ft
Profil rögzítő csavar opel-csavar profil rögzítő csavar kiszerelés profil rögzítő csavar árak / db
Gipszkarton 4,2x13 mm opel csavar ph1-bit 1000 db 6 Ft
Szemes pálcához csavar forgácslap-csavar pálca rögzítő csavar kiszerelés pálca rögzítő csavar árak / db
Faforgácslap csavar 6x60 mm pz3-bit 200 db 22,5 Ft
Faforgácslap csavar 6x120 mm 100 db 47,5 Ft
Állítócsavar gipszkarton léchez / torx állítócsavar-gipszkarton-léchez Állítócsavar kiszerelés Állítócsavar árak/db
Állítócsavar / 6x80mm  torx árak 100 db 37 Ft

Gipszkarton árak / dübelek:

Profil rögzítő műanyag beütős dűbel profil rögzítő dübel kiszerelés profil rögzítő dübel árak/db
Gipszkarton 6x40mm beütő dübel árak pz2-bit 200 db 20 Ft
Gipszkarton 6x60mm beütő dübel árak pz2-bit 100 db 30 Ft
Gipszkarton 6x80mm beütő dübel árak pz2-bit 100 db 40 Ft
Gipszkarton 8x60mm beütő dübel árak pz3-bit 100 db 45 Ft
Gipszkarton 8x80mm beütő dübel árak pz3-bit 50 db 60 Ft
Profil rögzítő fém beütős dűbel /födémék acél-beütőék-födémék profil rögzítő fém dübel kiszerelés profil rögzítő fém dübel árak/db
Gipszkarton 6x40mm fém beütő dübel árak 100 db 37 Ft
Csavar menetű gipszkarton dübel / DRIVA 01 / 12x30 mm csavar-menetű-gipszkarton-dübel-driva DRIVA kiszerelés DRIVA árak/db
Csavar menetű gipszkarton dübel / DRIVA 01 pz3-bit 100 db 75 Ft
Szárnyas tipli / 10x35 mm szárnyas tipli kiszerelés szárnyas tipli árak/db
Szárnyas tipli árak: 100 db 40 Ft
Molly dübel molly-dübel Molly dübel kiszerelés Molly dübel árak/db
Molly dübel 4x38 mm árak pz3-bit 100 db 51 Ft
Molly dübel 6x37 mm árak 100 db 85 Ft

Gipszkarton árak / függesztők:

Váz rögzítő direkt függesztő direktfüggesztő-gipszkartonhoz kiszerelés árak/db
Direkt függesztő léchez 50x120 mm 100 db 115 Ft
Direkt függesztő profilhoz 60x70 mm 100 db 80 Ft
Direkt függesztő profilhoz 60x120 mm 100 db 110 Ft
Direkt függesztő profilhoz 60x200 mm 100 db 330 Ft
Léc rögzítő rugós függesztő ruggós-függesztő-léchez kiszerelés árak/db
Gipszkarton léc rugós függesztő árak: 100 db 170 Ft
Profil rögzítő kereszt összekötő cd-keresztösszekötő kiszerelés árak/db
Gipszkarton CD profil kereszt összekötő árak: 100 db 235 Ft
CD profil toldó: kiszerelés árak/db
Gipszkarton CD toldó árak: 100 db 95 Ft
Akusztikus kengyel: akkusztikus-kenygyel kiszerelés árak/db
Akusztikus lengő kengyel 30 mm 100 db 95 Ft
Akusztikus lengő kengyel 65 mm 115 Ft
Akusztikus lengő kengyel 90 mm 145 Ft
Szemes és kampós függesztő pálca árak: függesztő-pálca-szemes-és-kampós kiszerelés árak/db
Gipszkarton függesztő pálca árak 250 mm 100 db 65 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 375 mm 95 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 500 mm 115 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 750 mm 160 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 1000 mm 225 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 1500 mm 350 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 2000 mm 460 Ft
Függesztő pálcákhoz dupla rugó: dupla rugó kiszerelés árak/db
Gipszkarton pálcákhoz dupla rugó árak: 100 db 70 Ft
Kampós függesztő pálcákhoz beütő hüvely: kiszerelés árak/db
Kampós gipszkarton pálcákhoz beütő hüvely árak: 100 db 55 Ft
Fém terpesztődűbel árak: fém-terpesztődűbel kiszerelés árak/db
Fém terpesztődűbel 8x60mm
(furat:8-10mm; csavar: 6-8mm)
200 db 50 Ft

Gipszkarton árak / hézagoló szalagok:
üvegfátyol hézagoló szalagok: üvegfátyol-szalag kiszerelés árak/db
Gipszkarton üvegfátyol szalag árak 50mm x 25m: 1 db 470 Ft
Gipszkarton üvegfátyol szalag árak 100mm x 25m: 1 db 1 100 Ft
Öntapadós rácsos hézagoló szalagok: öntapadós-rácsos-szalag kiszerelés árak/db
Öntapadós rácsos szalag árak 50 mm x 45 m: 1 db 1 510 Ft
Öntapadós rácsos szalag árak 50 mm x 90 m: 1 db 2 660 Ft


Az oldalon található gipszkartonozás termékek már megvásárolhatók webáruházunkban is ide kattintva!
Gipszkarton árak / glettek, hézagolók:
Knauf® Fuggenfüller hézagoló gipsz knauf fugenfüller hézagológipsz kiszerelés kiszerelés ár
Knauf Fuggenfüller gipszkarton hézagoló gipsz árak: 5 kg / 25 kg 1 650 Ft / 6 900 Ft
Knauf® Wandspachtel glettelő és hézagoló gipsz 0-20mm Knauf Wandspachtel glettelőgipsz kiszerelés kiszerelés ár
Knauf Wandspachtel gipszkarton hézagoló és glettelő gipsz árak: 20 kg 4 700 Ft
Knauf® Gelbband glettelő és hézagoló gipsz 0-4mm knauf-gelbband-glettelő-gipsz kiszerelés kiszerelés ár
Knauf Gelbband gipszkarton hézagoló és glettelő gipsz árak: 25 kg
5 kg
Átmenetileg nem forgalmazzuk!
Knauf® Handputz 6-30mm beltéri fehér glettelőgips knauf-handputz-6-30-szigatech kiszerelés kiszerelés ár
Knauf Handputz gipszkarton glettelő gipsz árak: 25 kg 5 700 Ft
Knauf® Rotband gipszes vakolat 7-50mm Knauf Rotband gipszes vakolat kiszerelés kiszerelés ár
Knauf Rotband gipszes vakolat árak: 25 kg 6 200 Ft
Knauf® Perlfix gipszkarton ragasztó gipsz Knauf Perlfix ragasztógipsz kiszerelés kiszerelés ár
Knauf perlfix gipszkarton lap ragasztó árak: 25 kg 4 900 Ft

Gipszkarton szigetelés árak, válaszfalakhoz, előtétfalakhoz, mennyezethez, tetőtér beépítéshez:

további szigetelőanyag kínálatunk gipszkartonozáshoz További szigetelőanyag kinálatunkért katt ide!

páratechnikai fóliáink Páratechnikai fólia kínálatunkért katt ide!