Gipszkarton árak | Gipszkarton rendszer árak | Gipszkarton profil árak | Gipszkarton csavar árak | Gipszkarton glettelés árak | Gipszkarton szerelés házilag | Gipszkarton álmennyezet árak | Gipszkarton árlista | Gipszkarton élvédők | Gipszkarton szigetelés árak 
 


Az oldalon található gipszkartonozás termékek már megvásárolhatók webáruházunkban is ide kattintva!


Normál gipszkarton árak:

Tökéletesen alkalmazható álmennyezetek, válaszfalak, előtétfalak, tetőterek beépítésére és száraz vakoláshoz is.
Normál gipszkarton  Vastagság Tábla méretek mm Ár /m²
normál gipszkarton szigatech 12,5 mm 1250 x 2000 1 190 Ft
1250 x 2600 1 390 Ft
Akciós normál gipszkarton árak? Kattintson!

Hajlítható Normál gipszkarton árak:

Íves mennyezetek és válaszfalak készítéséhez ajánlott vékony, hajlékony, hajlítható gipszkarton.
Hahjlítható gipszkarton ár 6,5 mm 900 x 2500 2 450 Ft / m²
Kérjen árajánlatot>>>

Impregnált gipszkarton árak:

Vizes helységek pl. fürdőszobában is lehet gipszkarton lapokat alkalmazni. De csakis az impregnált felületkezelésűt!
Fontos
: A gipszkarton felület impregnált nem pedig vízálló ezért a vizes helységekben a "folyékony fólia" és a hajlaterősítő szalag alkalmazása elengedhetetlen!!!
Impregnált gipszkarton  Vastagság Tábla méretek mm Ár /m²
12,5 mm 1250 x 2000 1750 Ft

Alkalmazási területek:
 • Válaszfalak, térelválasztók, előtétfalak, kialakításához
 • Falazott és monolit falszerkezetek száraz vakolataként
 • Álmennyezetek készítéséhez
 • Tetőtér beépítéshez
 • gépészeti szerelvények eltakarása vizes helységben
 • Burkolható, festhető
Akciós impregnált gipszkarton árak? Kattintson!

Tűzgátló gipszkarton árak:

Szerkezet éghetőségi besorolása: 2/2002 (I.23.) BM rendelet szerint Nem éghető Tűzvédelmi osztály: A2 9/2008 (II.22.) ÖTM rendelet szerint. A tűzállósági határértékeket befolyásolja a beépítés során alkalmazott profil méret, ásványgyapot típus és vastagság, gipszkarton lapburkolat rétegszerkezete.

Tűzgátló gipszkarton Vastagság Tábla méretek mm Ár / m²
12,5 mm 1250 x 2000 1 550 Ft
Alkalmazási területek:
 • Tűzvédelmi burkolatok készítése
 • Speciális burkolatok (tűzálló) készítése
 • Tűzvédelmi aknafal készítése
 • Tetőtér beépítések tűzvédelmi előírásainak megfelelő
Akciós tűzgátló gipszkarton árak? Kattintson!

Tűzgátló impregnált gipszkarton árak:

Tűzgátló impregnált gipszkarton Vastagság Tábla méretek mm Ár / m²
12,5 mm 1250 x 2000 2 250 Ft

Fokozott tűzállósági határértékekre besorolt vizes helységekben használt gipszkarton lap.Szerkezet éghetőségi besorolása: 2/2002 (I.23.) BM rendelet szerint Nem éghető Tűzvédelmi osztály: A2 9/2008 (II.22.) ÖTM rendelet szerint.


Alkalmazási területek:
 • Tűzvédelmi burkolatok készítése
 • Speciális burkolatok (tűz és vízálló) készítése
 • Tetőtéri vizes helységek tűzvédelmi előírásainak megfelelő
A tűzállósági határértékeket befolyásolja a beépítés során alkalmazott profil méret, ásványgyapot tipus és vastagság, gipszkarton lapburkolat rétegszerkezete.
Kérjen árajánlatot>>>

KNAUF RED PIANO® tűz és hanggátló gipszkarton árak:

knauf-red-piano-zajcsillapítás-szigatech
A Knauf RED PIANO hanggátló gipszkartonja biztosítja a lehető legalacsonyabb fokú zajszintet. Legyen szó új építésről vagy felújításról, kiváló megoldást jelent a válaszfalak megépítésénél. A könnyű szerkezetű gipszkarton a megszokott vastagságban magasabb hangszigetelési értéket tesznek lehetővé. Magas fokú hanggátlási tulajdonsága mellett nagyon jó tűzálló képessége biztonságossá teszi otthonát.
Tűz és hanggátló gipszkarton Vastagság Tábla méretek mm Ár / m²
knauf-red-piano-gipszkarton-szigatech 12,5 mm 1250 x 2000 1 990 Ft
Akciós red piano gipszkarton árak? Kattintson!

KNAUF THERMOBOARD® fal és mennyezet hűtéshez, fűtéshez gipszkarton árak:

Knauf-thermoboard-gipszkarton-falfűtéshez-szigatech
A Knauf Thermoboard ( Thermoplatte ) gipszkarton építőlemez a hűtő-fűtő álmennyezeti rendszerek, burkolólemeze, a Thermoplatte gipszkarton lap vékonyabb (10 mm vastag) mint a normál gipszkarton lapok, viszont nagyobb testsűrűségű gipszmaggal készül, ezáltal 30%-al jobb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a normál gipszkarton lemezek.
Thermoboard gipszkarton Vastagság Tábla méretek mm Ár / m²
knauf-thermoboard-thermo-platte-szigatech 10 mm 1250 x 2000  4 450 Ft
Kérjen árajánlatot>>>

Gipszkarton rendszer árak:

Gipszkarton válaszfal árak / m²

A gipszkarton válaszfal a hagyományos válaszfal szerkezethez képest jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb, nincs száradási illetve kötési idő ezáltal időt, pénzt energiát takarítasz meg. A legjobb megoldás ha gyorsan szeretnéd meglévő szobád átalakítani, plusz helységgel bővíteni, megosztani akár többre is. Jó megoldás még épületgépészeti és elektromos vezeték elhelyezésére, szerelvények vagy hang- és hőszigetelés beépítésére.
gipszkarton válaszfal készítése Gipszkarton válaszfal rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton előtétfal árak / m²

Gipszkarton előtétfal készítése jó megoldás ha a helységed hideg, külső falát szeretnéd utólag belülről hőszigetelni, hogy ne sugározza tovább a fal a hideget ezáltal ne hűtse a fűtött lakótered. Továbbá még megoldás lehet az utólagos gépészeti szerelvények elburkolására legyen az víz vezeték, villany vezeték vagy klíma csövek. De kiválóan alkalmazhatod a gipszkarton előtétfalat ha a régi belső falad vakolata málik, töredezett és nagy munka lenne az újra vakolása-festése, leverése ami rengeteg idővel és piszokkal jár, helyette inkább egy tiszta gyors megoldásként javíthatod, korszerűsítheted egy új gipszkarton előtétfal felhúzásával.
gipszkarton-rendszerek-gipszkarton-elotetfal-szigatech Gipszkarton előtétfal rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton álmennyezet árak profil vagy lécvázra / m²

Az eredeti mennyezeted magasságát tetszés szerint változtathatod gipszkarton mennyezet készítéssel profil vagy lécvázra, jelentősen csökkentheted ezáltal a fűtendő vagy hűtendő légköbmétert s így energiát és pénzt takaríthatsz meg. Dekorációs célokra is használhatod, rejtettvilágítás, hangulatvilágítás vagy izgalmas mennyezetek kialakítására is kiváló megoldás a gipszkarton.. Az új gipszkarton mennyezetet az eredetihez képest leengedheted 12,5 cm-től akár több méterig egalizált gipszkarton léc vázzal vagy horganyzott gipszkarton profil vázzal, direkt függesztő vagy gipszkarton pálca segítségével.
gipszkarton mennyezet keszitese Gipszkarton profilos álmennyezet rendszer árakért katt ide!

Tetőtér beépítés gipszkarton profillal árak / m²

Tetőtér beépítése gipszkartonnal, profil vázra, használaton kívüli padlástérből, tetőtérből kialakíthatsz plusz lakóteret, dolgozószobát, vendégszobát vagy akár játszóházat a gyerekeknek. A tetőtér beépítését készítheted gipszkartonnal léc vázzal vagy gipszkarton profil vázzal és elláthatod, korszerűsítheted utólag a szalufák közét, a térdfalat és a mennyezetet a régi elavult helyett korszerű, modern jobbnál-jobb (0,032-0,037λ) szálas hőszigeteléssel, párazárótól a páraáteresztő hőtükrös fóliákkal. Ezáltal modernizálod és jelentősen növeled a lakótér élettartamát, komfortját és csökkented a rezsi költségeidet. És nem utolsó sorban növeled az ingatlanod értékét.

gipszkarton tetőtér beépítés Gipszkarton profillal tetőtér rendszer árakért katt ide!

Tetőtér beépítés gipszkarton léccel árak / m²

Tetőtér beépítése gipszkartonnal, léc vázra, használaton kívüli padlástérből, tetőtérből kialakíthatsz plusz lakóteret, dolgozószobát, vendégszobát vagy akár játszóházat a gyerekeknek. A tetőtér beépítését készítheted gipszkartonnal léc vázzal vagy gipszkarton profil vázzal és elláthatod, korszerűsítheted utólag a szalufák közét, a térdfalat és a mennyezetet a régi elavult helyett korszerű, modern jobbnál-jobb (0,032-0,037λ) szálas hőszigeteléssel, párazárótól a páraáteresztő hőtükrös fóliákkal. Ezáltal modernizálod és jelentősen növeled a lakótér élettartamát, komfortját és csökkented a rezsi költségeidet. És nem utolsó sorban növeled az ingatlanod értékét.

gipszkarton tetőtér beépítés Gipszkarton léccel tetőtér rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton árak / száraz vakolás / m²

Száraz vakolás gipszkartonnal a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb, legtisztább megoldás a vakolatlan tégla, ytong stb.. falszerkezet felületének esztétikus burkolására, előkészítésére a festéshez, tapétázáshoz. Nem kell hozzá a beton, cement, homok, mész csak egy kis elhatározás, bátorság, kézügyesség és ész. A gipszkartonnal száraz vakolt felület jelentősen rövidebb idő alatt készíthető el mint bármelyik cementes alapvakolat felhordása, mert a gipszkarton lap ragasztó száradási ideje jelentősen rövidebb és nem igényel további glettelést csiszolást. Továbbá óriási előnye még a száraz vakolásnak, hogy nem kell utólag glettelni, csiszolni hosszú órákon át a falfelületet mert az elkészült száraz vakolt felületet már készen áll a festésre, alapozásra, burkolásra.
gipszkarton szárazvakolás Gipszkarton szárazvakolás rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton kazettás álmennyezet árak / m²

A kazettás álmennyezet alkalmazása esztétikus megoldás a modern irodák, iskolák, egészségügyi intézmények, közintézmények, sportcsarnokok, áruházak, és egyéb hasonló létesítmények álmennyezetének kialakításához. A kazettás álmennyezet ezen felül az épület megfelelő akusztikai tulajdonságaihoz is hozzájárul.  A kazettás álmennyezetek bonthatóak, így könnyű hozzáférést biztosítanak a felettük kialakult térhez. A kazettás álmennyezet feletti tér ideális hely a technológiai berendezések és vezetékek elhelyezésére kihasználni (villany, szellőzés, stb.) A kazettás álmennyezetek gyorsan és könnyen szerelhetők.
Kazettás-álmennyezet- kalkulátor-2016-09 Kazettás álmennyezet  rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton árak /profilok, csavarok, hézagolók, felület kiegyenlítők


Az oldalon található gipszkartonozás termékek már megvásárolhatók webáruházunkban is ide kattintva!


Gipszkarton profil árak:

Gipszkarton mennyezet és válaszfal profilok, ajtó tok profilok gipszkarton-profil-közös Kiszerelés Ár
folyóméter / szál
Gipszkarton UD 30 szegőprofil 3 m 268 Ft  /  805 Ft
4 m 268 Ft  /  1 070 Ft
Gipszkarton CD 60 mennyezet profil 3 m 427 Ft  /  1 280 FT
4 m 426 Ft  /  1 705 Ft
Gipszkarton UW 50 válaszfal profil 4 m 423 Ft  /  1 690 Ft
Gipszkarton UW 75 válaszfal profil 4 m 515 Ft  /  2 060 Ft
Gipszkarton UW 100 válaszfal profil 4 m 620 Ft  /  2 480 Ft
Gipszkarton CW 50 válaszfal profil 2,75 m 620 Ft  /  1 705 Ft
3 m 525 Ft  /  1 575 Ft
4 m 525 Ft  /  2 100 Ft
Gipszkarton CW 75 válaszfal profil 2,75 m 785 Ft  /  2 160 Ft
3 m 620 Ft  /  1 860 Ft
3,5 m 729 Ft  /  2 550 Ft
4 723 Ft  /  2 890 Ft
Gipszkarton CW 100 válaszfal profil 2,75 m 827 Ft  /  2 275 Ft
3 m 718 Ft  /  2 155 Ft
4 m 719 Ft  /  2 875 Ft
UA borda, ajtó tok profilok ua-borda Kiszerelés Ár
folyóméter / szál
UA borda, ajtó tok profil / 50 mm 3 m 2 330 Ft  /  6 990 Ft
4 m 2 330 Ft  /  9 320 Ft
UA borda, ajtó tok profil / 75 mm 3 m 2 867 Ft  /  8 601 Ft
4 m   2 865 Ft  /  11 460 Ft
UA borda, ajtó tok profil / 100 mm 3 m 3 300 Ft  /  9 900 Ft
4 m   3 300 Ft  /  13 200 Ft
PAE rezgésgátló szalag profilokhoz pae-rezgésgátló-szalag Kiszerelés Ár / db
PAE rezgésgátló szalag / 30mm x 30m 1 db 2 277 Ft
PAE rezgésgátló szalag / 50mm x 30m 1 db 3 570 Ft
PAE rezgésgátló szalag / 70mm x 30m 1 db 4 940 Ft
PAE rezgésgátló szalag / 90mm x 30m 1 db 6 200 Ft
UA borda L rögzítő ua-borda-L-rögzítő Kiszerelés Ár / db
UA borda L rögzítő / 50mm 100 db 145 Ft
UA borda L rögzítő / 75mm 100 db 245 Ft
UA borda L rögzítő / 100mm 100 db 345 Ft
UA borda L rögzítő csavar ua-borad-L-rögzítő-csavar-8-20 Kiszerelés Ár / db
UA borda L rögzítő csavar / M8x20mm 100 db 35 Ft
Egalizált szárított léc gipszkarton léc Kiszerelés Ár / folyóméter
Gipszkarton léc 4 m


Átmenetileg nem forgalmazzuk!


Gipszkarton élvédő árak:

Alumínium élvédő alumínium-élvédő-gipszkartonhoz Kiszerelés Ár
folyóméter / szál
90º-os alu élvédő 2 m 240 Ft  /  480 Ft
2,5 m 240 Ft  /  600 Ft
135º-os Alumínium élvédő alumínium-élvédő-gipszkartonhoz Kiszerelés Ár
folyóméter / szál
135º-os alu élvédő 3 m  500 Ft  /  1 500 Ft
"Feles" Alumínium élvédő alumínium-élvédő-gipszkartonhoz Kiszerelés Ár
folyóméter / szál
"Feles" alu élvédő 3 m 380 Ft  /  1 140 Ft
PVC élvédő fehér pvc-élvédő Kiszerelés Ár
folyóméter / szál
Fehér PVC élvédő 2,5m 116 Ft  /  290 Ft
PVC hajlítható élvédő pvc-hajlítható-élvédő Kiszerelés Ár
folyóméter / szál
PVC hajlítható élvédő 3 m 450 Ft  /  1 350 Ft
PVC "J" befogó profil/12,5mm-es pvc-j-profil-2 Kiszerelés Ár
folyóméter / szál
PVC "J" profil 3 m 167 Ft  /  500 Ft

Gipszkarton árak / csavarok:

Gipszkarton csavar gipszkarton-csavar Kiszerelés Ár / db
Gipszkarton 3,5x25mm csavar 1000 db 5 Ft
Gipszkarton 3,5x35mm csavar 1000 db 6 Ft
Gipszkarton 3,5x45mm csavar 500 db 7 Ft
Gipszkarton 3,5x55mm csavar 500 db 10 Ft
Gipszkarton 4,2x70mm csavar 250 db 9 Ft
Gipszkarton 4,2x90mm csavar 250 db 14 Ft
Gipszkarton 3,5x25mm önfúró csavar 1000 db 4 Ft
Gipszkarton 3,5x35mm önfúró csavar 1000 db 7 Ft
Gipszkarton 3,5x45mm önfúró csavar 500 db 9 Ft
Profil rögzítő csavar opel-csavar Kiszerelés Ár / db
Gipszkarton 4,2x13 mm opel csavar ph1-bit 1000 db 6 Ft
Szemes pálcához csavar forgácslap-csavar Kiszerelés Ár / db
Faforgácslap csavar 6x60 mm pz3-bit 200 db 30 Ft
Faforgácslap csavar 6x120 mm 100 db 48 Ft
Állítócsavar gipszkarton léchez / torx állítócsavar-gipszkarton-léchez Kiszerelés Ár / db
Állítócsavar / 6x80mm  torx árak 100 db 47 Ft

Gipszkarton árak / dübelek:

Profil rögzítő műanyag beütős dűbel Kiszerelés Ár/db
Gipszkarton 6x40mm beütő dübel pz2-bit 200 db 20 Ft
Gipszkarton 6x60mm beütő dübel pz2-bit 100 db 30 Ft
Gipszkarton 6x80mm beütő dübel pz2-bit 100 db 40 Ft
Gipszkarton 8x60mm beütő dübel pz3-bit 100 db 45 Ft
Gipszkarton 8x80mm beütő dübel pz3-bit 50 db 60 Ft
Profil rögzítő fém beütős dűbel /födémék acél-beütőék-födémék Kiszerelés Ár / db
Gipszkarton 6x40mm fém beütő dübel 100 db 43 Ft
Csavar menetű gipszkarton dübel / DRIVA 01 / 12x30 mm csavar-menetű-gipszkarton-dübel-driva Kiszerelés Ár / db
Csavar menetű gipszkarton dübel / DRIVA 01 pz3-bit 100 db 25 Ft
Szárnyas tipli / 10x35 mm Kiszerelés Ár / db
Szárnyas tipli 100 db 40 Ft
Molly dübel molly-dübel Kiszerelés Ár / db
Molly dübel 4x38 mm pz3-bit 100 db 51 Ft
Molly dübel 6x37 mm 100 db 83 Ft

Gipszkarton árak / függesztők:

Váz rögzítő direkt függesztő direktfüggesztő-gipszkartonhoz Kiszerelés Ár / db
Direkt függesztő léchez 50x120 mm 100 db 124 Ft
Direkt függesztő profilhoz 60x70 mm 100 db 80 Ft
Direkt függesztő profilhoz 60x120 mm 100 db 110 Ft
Direkt függesztő profilhoz 60x200 mm 100 db 330 Ft
Léc rögzítő rugós függesztő ruggós-függesztő-léchez Kiszerelés Ár / db
Gipszkarton léc rugós függesztő 100 db 112 Ft
Profil rögzítő kereszt összekötő cd-keresztösszekötő Kiszerelés Ár / db
Gipszkarton CD profil keresztösszekötő 100 db 115 Ft
CD profil toldó: Kiszerelés Ár / db
Gipszkarton CD toldó 100 db 95 Ft
Akusztikus kengyel: akkusztikus-kenygyel Kiszerelés Ár / db
Akusztikus lengő kengyel / 30 mm 100 db 95 Ft
Akusztikus lengő kengyel / 65 mm 115 Ft
Akusztikus lengő kengyel / 90 mm 145 Ft
Szemes és kampós függesztő pálca árak: függesztő-pálca-szemes-és-kampós Kiszerelés Ár / db
Gipszkarton szemes függesztő pálca / 125 mm 100 db 40 Ft
Gipszkarton szemes függesztő pálca / 250 mm 65 Ft
Gipszkarton szemes függesztő pálca / 375 mm 95 Ft
Gipszkarton szemes függesztő pálca / 500 mm 115 Ft
Gipszkarton szemes függesztő pálca / 750 mm 160 Ft
Gipszkarton szemes függesztő pálca / 1000 mm 225 Ft
Gipszkarton szemes függesztő pálca / 1500 mm 350 Ft
Gipszkarton szemes függesztő pálca / 2000 mm 460 Ft
Gipszkarton kampós függesztő pálca / 125 mm 33 Ft
Gipszkarton kampós függesztő pálca / 250 mm 54 Ft
Gipszkarton kampós függesztő pálca / 375 mm 77 Ft
Gipszkarton kampós függesztő pálca / 500 mm 97 Ft
Gipszkarton kampós függesztő pálca / 750 mm 141 Ft
Gipszkarton kampós függesztő pálca / 1000 mm 188 Ft
Gipszkarton kampós függesztő pálca / 1500 mm 288 Ft
Gipszkarton kampós függesztő pálca / 2000 mm 380 Ft
Függesztő pálcákhoz dupla rugó: dupla rugó Kiszerelés Ár / db
Gipszkarton pálcákhoz dupla rugó 100 db 70 Ft
Kampós függesztő pálcákhoz beütő hüvely: Kiszerelés Ár / db
Kampós gipszkarton pálcákhoz beütő hüvely 100 db 55 Ft
Fém terpesztődűbel: fém-terpesztődűbel Kiszerelés Ár / db
Fém terpesztődűbel 8x60 mm
(furat: 8-10 mm / csavar: 6-8 mm)
200 db 50 Ft

Gipszkarton árak / hézagoló szalagok:
Üvegfátyol hézagoló szalagok: üvegfátyol-szalag Kiszerelés Ár / db
Gipszkarton üvegfátyol szalag / 50 mm x 25 m 1 db 470 Ft
Gipszkarton üvegfátyol szalag / 100 mm x 25 m 1 db 1 100 Ft
Öntapadós rácsos hézagoló szalagok: öntapadós-rácsos-szalag Kiszerelés Ár / db
Öntapadós rácsos szalag / 50 mm x 45 m 1 db 1 510 Ft
Öntapadós rácsos szalag / 50 mm x 90 m 1 db 2 660 Ft


Az oldalon található gipszkartonozás termékek már megvásárolhatók webáruházunkban is ide kattintva!
Gipszkarton árak / glettek, hézagolók:
Knauf® Fugenfüller hézagoló gipsz knauf fugenfüller hézagológipsz Kiszerelés Ár / zsák
Knauf Fugenfüller gipszkarton hézagoló gipsz 5 kg 1 900 Ft
Knauf® Wandspachtel glettelő és hézagoló gipsz 0-20mm Knauf Wandspachtel glettelőgipsz Kiszerelés Ár / zsák
Knauf Wandspachtel gipszkarton hézagoló és glettelő gipsz 20 kg 6 100 Ft
Knauf® Gelbband glettelő és hézagoló gipsz 0-4mm knauf-gelbband-glettelő-gipsz Kiszerelés Ár / zsák
Knauf Gelbband gipszkarton hézagoló és glettelő gipsz árak: 25 kg
5 kg
Átmenetileg nem forgalmazzuk!
Knauf® Handputz 6-30mm beltéri fehér glettelőgips knauf-handputz-6-30-szigatech Kiszerelés Ár / zsák
Knauf Handputz gipszkarton glettelő gipsz 25 kg 7 300 Ft
Knauf® Rotband gipszes vakolat 7-50mm Knauf Rotband gipszes vakolat Kiszerelés Ár / zsák
Knauf Rotband gipszes vakolat 25 kg 7 900 Ft
Knauf® Perlfix gipszkarton ragasztó gipsz Knauf Perlfix ragasztógipsz Kiszerelés Ár / zsák
Knauf perlfix gipszkarton lap ragasztó 25 kg 6 400 Ft

Gipszkarton szigetelés árak, válaszfalakhoz, előtétfalakhoz, mennyezethez, tetőtér beépítéshez:

további szigetelőanyag kínálatunk gipszkartonozáshoz További szigetelőanyag kinálatunkért katt ide!

páratechnikai fóliáink Páratechnikai fólia kínálatunkért katt ide!