Beltéri festékek


Beltéri festékekHa szeretné esztétikusabbá varázsolni házának, lakásának belső falait, akkor erre jó megoldás a beltéri festés. A szobafestés számos előnnyel jár - Elérhetővé teszi, hogy a szoba olyan színben pompázzon, ahogyan ön szeretné. A beltéri festékek használatával falai tiszták és harmonikusak lehetnek. Ezen felül a beltéri festékek megvédhetik falait a penészedéstől, és egyéb környezeti behatásoktól is.
További információk a beltéri falak festéséről
Beltéri falfestékek termékek és árak


Kültéri festékek


kültéri festékekAz élénk, derűs színű homlokzatok az esztétikai élmény mellett az épületek külső védelmét is biztosítják. A kültéri festékek feladata, hogy kivédje a csapadékvíz káros hatásait, vagyis a szulfátozódást és gipszesedést. A ideális homlokzatfesték minimális vizet enged át és eső után rögtön megszárad.
További információk a kültéri falak festéséről
Kültéri falfestékek termékek és árak


Impregnálók, alapozók


mélyalapozás festésnélImpregnálók és alapozók, különböző felületekhez és termékekhez. Az univerzális alapozók használatát különösen porózus felületek előkészítésére a kül.- vagy beltéri festés előtt ajánljuk. Továbbá műgyantás lábazati vakolatokhoz a maximális tapadás, fedőképesség eléréséhez. A speciális alapozók mint a színes vakolatalapozók célja, hogy a vakolat felhordás előtt felhordva képezzen megfelelő tapadást, illetve a struktúrált vakolatnál ne látszódjon át a szürke alapfelület.
 Impregnálók és alapozók termékek és árak