Szolgáltatásaink


Házhoz szállítás Belföldön| Vakolat, festék színkeverés | Bankkártyás fizetésOrszágos házhoz szállítás


Tetszenek Önnek termékeink, de nem akar a fél országon keresztül utazni?

A fuvaros és rakodó megbízása pedig túl költséges lenne?

Rendeljen tőlünk bármilyen terméket, bármekkora mennyiségben és udvarias, profi szállító Házhozszállításmunkatársaink szállítják a megrendelt építőanyagokat az Önnel előre egyeztetett időpontban, egyenesen az Ön otthonába! Válasszon termékkínálatunkból, és kérdezze munkatársainkat a szállítás részleteiről!


Házhoz szállítás akció!SZIGA-TECH®mintabolt szállítási tarifáink:

Budapesti mintabolttól 40 km-es távolságig célfuvarban:
  • 1 tonnáig vagy 10 m³-ig 14.000 Ft / kiszállítás
  • 2 tonnáig vagy 30 m³-ig 24.000 Ft / kiszállítás

Budapesti mintabolttól 40 km-es távolság felett célfuvarban:
  • 1 tonnáig vagy 10 m³-ig 350 Ft / km a kiszállítás
  • 2 tonnáig vagy 30 m³-ig 550 Ft / km a kiszállítás

Budapesti mintabolttól 80 km-es távolságig túratervben:
  • 1 tonnáig vagy 10 m³-ig 24.000 Ft / kiszállítás

Budapesti mintabolttól 140 km-es távolságig túratervben:
  • 1 tonnáig vagy 10 m³-ig 40.000 Ft / kiszállítás

Budapesti mintabolttól 140 km-es távolság felett:
  • egyedi díjszabást alkalmazunk a szállítandó termék súlya és terjedelme, illetve a pontos távolság figyelembe vételével.

A szállítási útvonal tervezésekor figyelembe vesszük a szállítási cím és telephelyünk közti útvonalon érvényes súly és magasság korlátozásokat, ezért az útvonal hossza és a fuvarköltség jelentősen eltérhet a fentiektől! Továbbá amennyiben behajtási engedély szükséges a megjelölt címre azt a megrendelő köteles jeleznie a szállítás előtt!
A szállítási díjak tartalmazzák az ÁFA-t viszont nem tartalmazzák a vevőcímen történő bepakolást!
A házhoz szállítás szolgáltatásunk a telephelyünktől a vevő által megadott címre történő szállítást tartalmazza, kapuig! Az áru épületbe történő berakodása a megrendelő feladata. Az áru átvételekor legalább egy (egészséges) férfi ember legyen a helyszínen, aki az áru épületbe történő behordását elvégzi. Kisteherautónk gépkocsi vezetője segít az autóról le adogatni a termékeket így átvételkor könnyedén meggyőződhet róla, hogy az áru épségben megérkezett.Vakolat, festék helyszíni színkeverés


Az általunk forgalmazott kül- és beltéri vakolatok, festékek, lábazati díszítő vakolatok színezését, színre keverését, helyszínen üzleteinkben végezzük UV stabil gyári pigmentekkel, rövid határidővel. Régi épületek vakolat mintái, vagy bármilyen régi festék és vakolat minta  alapján kikeverjük a hozzá legközelebbi színárnyalatot. Az üzleteinkben kihúzott több száz "valódi" színmintából pedig csalódás mentesen lehet választani színeket akár azonnali színkeveréssel. A nálunk vásárolt színezett anyagok pótlását soron kívűl elkészítjük, hogy ne álljon a megkezdett kivitelezés.


Helyszíni színkeveréssel választható termékeink


Kül- és beltéri vakolat festék színminta falaink:

revco vakolat mintafal szigatech mintabolt budapest revco vakolat mintafal 2 szigatech mintabolt budapest


Bankkártyás fizetési lehetőség

bankkártya elfogadóhely 2020

Bankkártya és mobiltárca elfogadó POS terminálokon gyorsabban, készpénz használat nélkül biztonságosan vásárolhat üzleteinkben.