szigatech.hu=gipszkartonozás, hőszigetelés, otthonfelújítás
termékek a legjobb árakon, tanácsadás, leírások, videók,
házhoz szállítás országosan!

Üdvözöljük a szigatech.hu weboldalon!

A szigatech.hu weboldal 2002-ben indult hőszigetelés, gipszkartonozás, épület felújítás témakörben. Az oldal üzemeltetője a több mint 2 évtizedes BAJAPORT SPED Kft a kiváló ár-érték arányú SZIGA-TECH® termékek magyarországi kizárólagos forgalmazója. Cégünk az építőipar meghatározó szereplője az elmúlt több mint 10 éves szakkereskedelmi tapasztalatokkal, több tízezres elégedett vásárlói táborral. Nagy gyakorlattal rendelkezünk lakossági értékesítés terén mert az elmúlt több mint tíz évben felmerülő lakossági igényeket a lehető legmagasabb színvonalon próbáltuk kiszolgálni, kielégíteni.
Szolgáltatásaink, termékkínálatunk folyamatosan bővítettük a felmerülő vevőigények szerint. Vevőszolgálatunk az országban az egyik legjobban, hanem a legjobban figyelmes, udvarias, rutinos, gyakorlott csapatból áll. Értékesítési filozófiánk: " úgy adunk el ahogy mi is szeretnénk vásárolni",ezért is tartjuk szem előtt mindenekelőtt a vásárlói igényeket és célunk a jövőben is fejleszteni és egyre jobbá és jobbá tenni szolgáltatásaink körét.

Küldetésünk: "minőségi lakossági értékesítés"

Az igényeknek megfelelve folyamatosan bővítettük  honlapunkon a termékek körét az épület felújításokhoz és új építésekhez szükséges termékekkel:


Gipszkartonozáshoz
: gipszkarton rendszerekhez különböző típusú gipszkarton lapokat: normál gipszkarton, impregnált gipszkarton és tetőtér beépítéshez tűzgátló gipszkartont is, a gipszkarton szereléshez szükséges profilokat, kiegészítőket, gipszkarton mennyezet, gipszkarton válaszfal, tetőtér beépítéshez. A gipszkartonozáshoz szükséges anyagok több gyártó NORGIPS, Knauf és Lafarge termékei is megtalálhatók. Aki a gipszkartonozást házilag szeretné megoldani ahhoz rengeteg hasznos gipszkarton szereléshez szükséges rajzot és videót talál az oldalon. Szakmai tanácsokkal segítjük a gipszkartonozás előtt állókat a szakértő válaszolrovatunkban, ahol építész szakemberünk válaszolja meg a kérdéseket.

Hőszigeteléshez
szigetelőanyagok széles típus és gyártó kínálatban, alkalmazási leírásokkal, tetőtér szigeteléshez különböző hőszigetelő (Lambda= λ,0,44;0,42;0,39;0,37;0,35;0,32) értékekkel rendelkező kőzetgyapot, ásványgyapot és üveggyapot akár passzívházakhoz is. Beltéri hőszigeteléshez, járható vagy lépésálló szigeteléshez.Több szigetelőanyag gyártó termékei megtalálhatók a honlapon részletes leírásokkal, alkalmazási területekkel mint Rockwool kőzetgyapot, Knaufinsulation kőzetgyapot, Paroc kőzetgyapot, Isoroc kőzetgyapot, lépésálló kőzetgyapotok, az új generációs FactPlus ásványgyapot, a környezetbarát Ecose ásványgyapotok, ekoroll, ekoboard és a hagyományos technológiával készülő jól bevált Ursa üveggyapot termékek széles kínálatban. Fagyapot szigetelő anyagok betonkoszorúk, pincefalak, födémek utólagos hőszigeteléséhez, Heratekta fagyapot, Heraklith fagyapot. A szálas szigetelő anyagokhoz elengedhetetlen fóliák: párazáró fóliák, párazáró hőtükör fóliák, reflex tél hőtükörfólia, reflex nyár hőtükör fóliák, páraáteresztő fóliák (lélegző), tetőfóliák.

Utólagos hőszigeteléshez:
hőszigetelő rendszerek normál polisztirol lappal, az alacsony árfekvésű de kiváló minőségű SZIGA-TECH® hőszigetelő rendszerek, a kiváló építési termék Graytherm hőszigetelő rendszerek, a népszerű REVCO hőszigetelő rendszerek, legmodernebb grafitos hőszigetelő rendszerek melyek akár 22,5%-kal jobbak a hőszigetelés értékei a polisztirol lapossal szemben. Az ásványgyapot vagy kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek kiváló légáteresztő képességgel ezért régi parasztházakhoz, vert vagy vályog falszerkezetek, műemlék épületek utólagos javításához, hőszigeteléséhez. Lábazati vagy terepszint alatti hőszigetelés megoldások az XPS vagy más néven a zártcellás, lábazati hőszigetelő rendszerek, zártcellás vízzáró polisztirol lapokkal vagy a magas testsűrűségű expert szigetelőanyagokkal. Synthos, Ursa, Fibrotermica, és több más márkában.

Épületek színezéséhez:
műgyanta és szilikon, szilikát bázisú nemes vakolatok SZIGA-TECH® vakolatok, Graymix Coral, Graymix Coral Lux vakolatok, REVCO Neo vakolatok, Revco Vario vakolatok, Lábazati vakolatok, festékek, alapozók falimpregnálók, több ezer színben.

Épület felújításokhoz:
polisztirol ragasztók és kőzetgyapot ragasztók hőszigetelő rendszerekhez, fagyálló és flexibilis ragasztók burkolat ragasztáshoz kül- és beltérben, kültéri glettek, beltéri glettek festés előtti előkészítéshez, falazó habarcsok, vakoló habarcsok, vízzáró vakolatok, szárító vakolatok, esztrich betonok, aljzatkiegyenlítőkrégi épületek felújításához. Széles gyártó kínálatban.
 • szakmai tanácsokkal segítjük az építkezés, felújítás előtt állókat a szakértő válaszol rovatunkban, ahol építész szakemberünk válaszolja meg a kérdéseket.
 • Profi, udvarias szállítóink nem ismernek lehetetlent ha házhoz szállításról, lepakolásról van szó
 • Villám gyors árajánlat, költségvetés készítés.
 • Kedves, udvarias ügyfélközpontú kapcsolattartás

A SZIGA-TECH®mintaboltokban kedves, udvarias, szakértő munkatársaink állnak rendelkezésére minden építkező, felújító vagy energetikai korszerűsítés előtt álló ügyfeleinknek.


Miért minket válasszon?


 • Több éves tapasztalattal rendelkezünk
 • Évek óta meghatározó szerepünk van a régió építőanyag szakkereskedelmében
 • Kizárólag minőségi termékeket kínálunk,
 • Kedvező áron juthat hozzá termékeinkhez
 • Folyamatosan akciókkal várjuk ügyfeleinket,
 • Szakképzett munkatársaink segítenek a döntésben,
 • A tőlünk vásárolt terméket az ország bármely pontjára házhoz szállítjuk,


Amennyiben elégedett volt szolgáltatásainkkal, vagy hasznos információkkal, tanácsokkal segíthettünk, kérjük ajánlja oldalunkat ismerőseinek, barátainak is!