5 kamrás műanyag ablakok


- Ötkamrás műanyag ablak rendszer, építési mélysége 70 mm, szoros tömítéssel.

Az 5 kamrás műanyag ablak rendszer a gyártónk saját fejlesztésű rendszere, melyet azon ügyfeleknek tervezett, akik értékelik a megbízhatóságot, esztétikát és a modernséget. Az ötkamrás felépítésű műanyag nyílászáró rendszer a megfelelő üveggel és tömítésekkel biztosítja a stabilitást és a jó hőszigetelést. Az 5 kamrás műanyag ablak rendszerben készített nyílászárókat kínál a vállalat különböző modellekben. Az 5 kamrás műanyag nyílászáró rendszer lehetővé teszi, hogy olyan ablakot kínáljunk mely, megfelel minden technikai és esztétikai elvárásnak és a lekerekített vonalak követik a legújabb irányzatokat az ablakgyártásban.

Az 5 kamrás műanyag ablak profil előnyei:


• Az ötkamrás rendszer lehetővé teszi a nagyon jó hő és akusztikai védelem elérését és a stabilitást. A belső felépítésnek köszönhetően, valamint a tömítések és a hőszigetelt üveg felhasználása hozzájárul a hőenergia-veszteségek jelentős csökkenéséhez és ezáltal a fűtési kiadások csökkentéséhez is a nyílászárók cseréjével.
 • esztétikus és láthatatlan tömítések a műanyag ablakokban
 • lehetőség nyílik sokféle hőszigetelt üvegből választani a műanyag ablakokhoz különböző vastagságban: 24mm, 28mm, 32mm
 • a 13mm távolság a vasalás tengelyétől lehetővé teszi a szélesebb zárak alkalmazását és ezáltal a magasabb betörésvédelem biztosítását
 • a modern EPDM gumitömítés garantálja a műanyag ablakok jó szigetelését és hosszú, tartós használatát
 • a tűzi-horganyzott acélmerevítés a tokban és a műanyag ablak szárnyaiban biztosítják a termék megfelelő szilárdságát

Elérhető színkínálat:

6 kamrás műanyag ablakok


A 6 kamrás műanyag ablak 80 mm tok és szárny szélességű minőségi német profilból készül. Német Siegenia Aubi vasalattal ami alap esetben is megkapja a fokozott hőszigetelésű Ug=1.0 W/m2K üveget, de kérhető bele Ug=07 W/m2K üvegezés is.

 • Műanyag ablak beépítési mélység: 80mm
 • Hőátadási tényező szerkezetre: Uw=1,2 W/m2K
 • Műanyag ablak profil: 6 légkamrás ablakprofil UV- és ütésálló, horganyzott acél merevítéssel.
 •  Műanyag ablak vasalat: Német SIEGENIA-AUBI több ponton záródó biztonsági vasalattal hibásműködtetés-gátlóval, vasalati résszelőzéssel,kiemelés gátlóval.
 • Műanyag ablak üvegezés: Kiemelt hőszigetelésű üveggel Ug=1,0 W/m2K már alapkivitelben,rendelhető 3 rétegű üvegezéssel vagy akár extra hanggátló üvegezéssel.
 • Betöréssel szembeni ellenállóság:3-es betörés biztonsági osztályig.
 • Hanggátlás:5-ös hanggátlási osztályig.
 • Rendkívül rugalmas és tartós dupla EPDM tömítések biztosítják azt, hogy a műanyag ablakok légmentesen és biztosan záródjanak.
 •  Kerekített design kialakítás.
 • A rendkívül sima felületű műanyag ablak keret megkönnyíti a tisztítást.

Elérhető színkínálat:

Sorrendben: Mahagóni, sötét tölgy, csokoládé barna, arany tölgy,dió


7 kamrás műanyag ablakokFelső kategóriás műanyag ablak , ütésálló PVC profilból, szimmetrikus belső kamrakialakítású középtömítéses 7 kamrás profilrendszer beépítési mélység: 75 mm a belső tüzihorganyzott acélmerevítésnek köszönhetően nem deformálódik, rendkívül jó statikai stabilitású profilrendszer a tömlőszerű, kétkörösen futó rugalmas tömítés kiváló szél-, illetve vízzárást és hanggátlást biztosít. hő- és hangszigetelési okokból lehetőség van egy plusztömítést elhelyezni. Kb. 0,2 [W/m2K] U értékcsökkenés illetve kb. 2 dB hangcsillapítás érhető el a harmadik tömítés alkalmazásával. Nagy szélességű akár 44 mm vastagságú üveg (4-16-4-16-4mm) vagy egyéb betét fogható be, biztosítva ezáltal a különleges üvegszerkezetek alkalmazhatóságát. A nagy lekerekítések, és a többszörösen tagolt felület elegáns és dekoratív megjelenést biztosít.

1.) - 7 kamrás tokprofil
A nagy lekerekítések és a több síkkal határolt felület miatt dekoratív megjelenésű. Szimmetrikus belső kamrakialakítás. A csapadékvíz _igény szerint- a tok homlokoldalán (láthatóan) vagy alul (rejtve) is elvezethető. A falc és a vízgát közötti csatorna könnyen tisztítható.

2.) - 7 kamrás szárnyprofil
A nagy lekerekítések, többszörösen tagolt felület. A tokhoz képest félig eltolt külső oldali sík elegáns formát és jó csapadékvíz elterelést biztosít. Optimális belső kamrakialakítás. A dornméret 14.5 mm, a vasalattengely távolság 13 mm.

3.) - Üvegszorító léc
A tömítő ajkak koextrudáltak, vagy a kialakított guminútokba a tömítések befűzhetők (ez esetben a léceket a rendeléskor tömítőrész nélkül kell megrendelni). A tokkal és a szárnnyal harmonizáló forma.. Könnyen szerelhető egy lábas kivitel.

4.) - 5 kamrás záró profil
A kialakított guminút a szokásos labirint tömítésen túl egy további gumitömítés elhelyezését biztosítja. A külső oldali párkány csatlakozásánál kiképzett perem meggátolja a csapadékvíz átszivárgását, a belső oldali könyöklő csatlakozásához jó megvezetést biztosít.

5.) - Ütköző tömítés
A tömlőszerű, kétkörösen futó rugalmas tömítés kiváló szél-, illetve vízzárást és hanggátlást biztosít. A tömítések fekete és szürke színben választhatók.

6.) - Üvegező gumi
A rejtett elhelyezés nagyobb bevilágító felületet eredményez. Háromféle fúgavastagsághoz (2.5, 3.5, 4.5 mm) tartunk választékot. A tömítések fekete, szürke színben választhatóak.

7.) - Statikai merevítés
Tüzihorganyzott acél a tokhoz és a szárnyhoz egyforma kialakításban is rendelkezésre áll. Statikai okokból az ábra szerinti erősebb merevítőt (tokba való) is készleten tartjuk.

8.) - Szélesített üvegezőfalc alap
A ferde sík kiváló csapadék- illetve kondenzvíz elvezető. A nagy szélesség akár 44 mm vastagságú üveg vagy egyéb betét fogható be, biztosítva ez által a különleges üvegszerkezetek alkalmazhatóságát.

9.) - Magasított üvegezőfalc
15 mm-es üveg felfekvés a falcon, így a hőtechnikailag kritikus üvegperem mélyfekvésű.

10.) - Plusz tömítés helye Az ábrán látható módon, hő- és hangszigetelési okokból célszerű a plussz tömítést elhelyezni. Kb. 0,2 [W/m2K] U érték csökkenés illetve kb. 2 dB hangcsillapítás érhető el a harmadik tömítés alkalmazásával.

Elérhető színkínálat:

Műanyag tetőtéri ablak


A Műanyag tetőablakok újdonság a tetőablakok piacán, mely az egyik legnagyobb műanyag ablak és ajtó gyártó cég tapasztalatai és dinamikus fejlődésén alapul. A műanyag tetőablakok minden nagy nedvességtartalmú területen beépíthetők. Nem igényel karbantartást, ami megkönnyíti használatát. A műanyag tetőtéri ablakok jellemzi a jó hő- és hangszigetelő képesség, tökéletes tömítés valamint biztonságos használat és beépítés.

Műanyag tetőtéri ablak előnyei:

 • piszoknak és az öregedésnek ellenálló PVC-ből készült, megerősített horganyzású acél az ablak statikájának megerősítése és a vasalat könnyebb felerősítése érdekében,
 • a lemez hőkezelt poliészter alapú bevonattal,
 • kilincs a szárny alsó részén szellőztető pozícióval,
 • szerelhetőség 15° -tól 75° -os tető dőlésszögig,
 • a szárny elhelyezkedésének szabályozása a kereten (tokon),
 • tisztító vagy szerviz állás
 • a szárny teljes kinyitása, fékkel,
 • tökéletes tömítés, a tömítéses rendszernek köszönhetően,
 • az ablak hőátvezetési tényezője Uw =1,5 [W/m2K].


Elérhető színkínálat:
 • standard szín RAL 8019 (barna),
 • nem standard RAL 7043 (szürke),
 • fóliás PVC fenyő, arany tölgy, dió ás mahagóni.


Az összes fóliás PVC profil megfelelően anyagában színezett: RAL 1001 (fenyő), 8001 (arany tölgy), 8019 (dió és mahagóni).