A promóció időtartama: 2020. augusztus 24. és 2020. október 18. között.


Kösse fel nadrágját a REVCOVAL!


Vásároljon legalább netto 150.000 Ft értékben Revco vödrös kiszerelésű vakolatot, festéket vagy alapozót, és mi megajándékozzuk egy kantáros nadrággal!

A játékban való részvétel feltételei:


A REVCO Magyarország Kft. 2020. augusztus 24. és 2020. október 18. között a jelen szabályzatban részletezett promóciót szervezi azon vásárlók között, akik az említett időszakban bármely REVCO Magyarország Kft. terméket forgalmazó és a promócióban résztvevő üzletben - a fent meghatározott időszakban alkalmanként minimum nettó 150.000 Ft értékben vásárolnak a REVCO Magyarország Kft. alábbi termékeiből:


Minden, nettó 150.000 Ft után 1 db FEHÉR KANTÁROS NADRÁG-ra adhatja le megrendelését a Vásárló a www.revco.hu/kantarospromo oldalon található REGISZTRÁCIÓS ADATLAPON. Egy számlával több Ajándék is igényelhető, amennyiben a számla összértéke a nettó 150.000 Ft többszöröse.


A Promócióban kizárólag devizabelföldi természetes személy vehet részt. A Promócióból ki vannak zárva a REVCO Magyarország Kft. alkalmazottai, azok családtagjai, és a REVCO Magyarország Kft. szerződött partnerei illetve azok alkalmazottai.


Az Ajándék átvételének feltétele, hogy a vásárló a www.revco.hu/kantarospromo REGISZTRÁCIÓS ADATLAP-on feltüntetett adatok alapján a vásárlás tényét számla fotójának feltöltésével igazolják a szervező felé.


A tájékoztatás nem teljes körű, a promócióban való részvétel feltételeit és az ezzel kapcsolatos adatkezelést a játék- és részvételi szabályzat tartalmazza.


Akciós REVCO termékek megtekintéséhez kattintson!