Hőhídmentes, önsüllyesztő dübelezés hőszigetelő rendszereknélHőhídmentes, önsüllyesztő dübelezés hőszigetelő rendszereknél RAWLPLUG TFIX dübelekkel


TFIX Önsüllyesztő, hőhídmentes dübelezés tulajdonságai és előnyei:
 • Önsüllyesztő beállítás - A TFIX dübel automatikusan beállítja a rögzítési
  kirajzolódó-dübeltárcsák-hiba-2

  kirajzolódó-dübeltárcsák-hiba

  mélységet a szigetelőanyagban
 • A süllyesztett beépítés (beépített szigetelősapkával) csökkenti a hőátbocsátást és homogén szigetelőfelületet eredményez.
 • A TFIX-8S csavar hosszú műanyag bevonata minimálisra csökkenti a hőhidat (0.002W / K érték), hozzájárulva az energiatakarékossághoz és továbbá nem lesz látható a dübelezés a nemes vakolat felhordását követően
 • Egyedi hüvely tömörítési zóna a precíziós szereléshez
 • Egyszerű hőhídmentes beépítés minden hordozóra (tömör tégla, lyukacsos tégla, beton, pórusbeton).
 • A legrövidebb beépítési mélység a maximális szilárdsági paramétereknél.
 • Az egyedülálló kialakítás lehetővé teszi a nagy terhelhetőséget, ezáltal csökkenti a szükséges rögzítési mennyiséget négyzetméterenként.
 • 115 mm-es től  455mm-es hosszúságban készülnek.

Önsüllyesztő, hőhídmentes dübelek telepítése:
 1. Fúrjon egy szükséges furatot és mélységet
 2. Könnyedén üsse be kalapáccsal a TFIX dübelt a szigetelőanyagon keresztül a lyukba, amíg a rögzítési mélységet el nem éri
 3. Húzza meg a csavart (speciális TFIX-TOOL telepítő szerszámmal), a szigetelőanyaggal egy síkban.
 4. Minimum  40 mm-es rögzítési mélység szükséges, tömör tégla, beton és lyukacsos tégla esetén, viszont a porózús anyagokban mint az YTONG minimum 80 mm-es mélység szükséges.
 5. Helyezzük be a szigetelőanyagnak megfelelő zárósapkát a TFIX dübel süllyesztett részébe.
Tovább a TFIX dübelek telepítése videóhoz
Tovább a TFIX dübel árakhoz


Vagy az alábbi szöveges mezőben kérdezze Szakértőnket:

2 thoughts on “Hőhídmentes, önsüllyesztő dübelezés hőszigetelő rendszereknél

 1. lantos

  üdv

  adva van egy emeletes épűlet ,az alsó szint fala tégla 60 cm vastag ,az ittlévő szoba télen -nyáron lakható ,jó hőérzetet ad .A felső szint utólag let ráépítve ,és 30 cm a tégla falazat ,ahol nyáron túl meleg van ,télen nehéz kifüteni ,A felső szint szoba falait belülröl már szigeteltem de ez kevésnek bizonyult ,Most kivülröl akarom a házat szigetelni ,ugy hogy az alsó szintre 5 cm -es a felső emeletre 10 cm -es EPS -t tennék Kérdésem ez így megfelelő lenne ? Továbbá ez egy betonfödémes lapostetős ház .a lapostetöt hogy tudom utólag HŐSZIGETELNI ? Már hívtam 3 válalkozot ,de szerintem nem szakemberek ,mindegyik mást és mást mond ,az egyik EPS 100 ast tenne a tetőre és dübellel rögzitené ,RÖGTÖN elhajtottam ,egy jól müködö vizszigetelést nem akarok megfuratni .Tudna egy megbizható modot a tető höszigetelésére ?
  köszönöm
  Tisztelette Lantos Gyula

  Reply
  1. Gál Zsuzsanna

   Kedves Gyula!

   A homlokzat szigetelést optimális egyforma vastagságban megoldani, az esetleges hőhidak elkerülése miatt. Pontos választ csak energetikai mérés alapján lehetne megadni.
   A lapostető esetében a hőszigetelés ragasztással lehetne megoldani, és optimális az XPS lap alkalmazása. A szigetelére bitumenes zárólemez és pl.kavicságy ajánlott.

   További Szép Napot!
   Gál Zsuzsanna

   Reply

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


× nyolc = 64

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>