GRAYTHERM® hőszigetelő rendszer 10 ÉV GARANCIÁVAL!

Egy hőszigetelő rendszer olyan jó, mint amilyen a leggyengébb minőségű alkotó eleme, tehát, ha egy rendszerben akár csak egy összetevő is gyenge minőségű, a teljes rendszer sem lehet jobb annál!
Egy hőszigetelő rendszer olyan jó, mint amilyen a leggyengébb minőségű alkotó eleme, tehát, ha egy rendszerben akár csak egy összetevő is gyenge minőségű, a teljes rendszer sem lehet jobb annál!

Ha Ön úgy dönt, hogy a hőszigetelő rendszerét mégis különböző gyártók lehető legolcsóbb termékeiből próbálja meg összeállítani, hozzáértő jó barátok, vagy kevésbé hozzáértő, ámde jóindulatú 'szakemberek' tanácsára, azért a következőket mérlegelnie kell:
A különböző gyártók különböző anyagai nem feltétlenül férnek össze egymással, aminek következtében egy gyártó sem fog Önnek garanciát adni. Tehát ha az Ön házáról az első szél letépi a hőszigetelést a gyenge minőségű ragasztó vagy polisztirol miatt, ha a vakolata megreped a fedőréteg, az alapozó vagy a háló hibájából, esetleg a sárga színű háza évek elteltével már rózsaszín, ebben az esetben a helyreállítás költsége, ami lehet akár az eredeti ár többszöröse is, rendszergarancia hiányában csakis Önt fogja terhelni!
Így tehát adott esetben az olcsó ár már kifejezetten drága.
Általában a jó minőség és a kedvező ár ellentétes fogalmak.
A Graytherm® hőszigetelő rendszer ezeket az állításokat cáfolja!


Miért a Graytherm® hőszigetelő rendszer?

  • GRAYMIX a Kiváló Építési Termék® (mely védjegyet csak a korszerű, kiváló minőségű építési termékek kaphatnak meg!)
  • GRAYMIX® termékek Magyarországon a legkorszerűbb gyártási technológiának köszönhetően a gyártási költségek alacsonyak, így termékeik ár-érték aránya verhetetlen.
  • A GRAYTHERM® hőszigetelő rendszerek tulajdonságait és gyártási körülményeit független intézetek vizsgálják és rendszeresen ellenőrzik minőségét.
  • A GRAYTHERM® hőszigetelő rendszer elemei jellemzően hőszigetelés céljára lettek kifejlesztve, a legkorszerűbb és minőségben a legmegbízhatóbb alapanyagok felhasználásával, figyelembe véve a nemzetközi kutatóintézetek és a saját fejlesztő laboratóriumuk eredményeit.
  • GRAYTHERM® hőszigetelő rendszer gyártója már hosszú évek óta van jelen a piacon és anyagaik minőségét sok százezer négyzetméter homlokzat problémamentes hőszigetelése igazolja.
  • A GRAYTHERM® hőszigetelő rendszerekhez rendszergaranciát adunk, amely szavatolja, hogy a már kivitelezett homlokzaton bármilyen gond merülne fel a vásárló nem marad magára panaszával, a gyártó és forgalmazó szakértői a panasszal érdemben foglalkoznak, - legyen az akár kivitelezői hiba is, és biztosan megtalálják a legmegfelelőbb megoldást a problémára.
  • A GRAYTHERM® hőszigetelő rendszerben a polisztirol kiemelkedő minőségét a MEPS ( magyarországi eps gyártók ) igazolja!
  • A GRAYTHERM®  hőszigetelő rendszert több, mint 1000 színben rendelhető!
  • És nem utolsó sorban ez egy Magyar termék!