Gondolta volna, hogy átlagosan az összes elfogyasztott energia 40%-át épületek fűtésére és meleg víz ellátására használjuk? Egy átlagos magyar háztartás a szükséges energiamennyiség akár kétszeresét is fogyaszthatja! Megdöbbentő adat, hogy több százezer olyan lakás van, amelynek energiafelhasználását harmadára lehetne csökkenteni, így az energiaköltségek 2/3 részét meg lehetne takarítani.

Mit lehet tenni felhasznált energia költségeinek lényeges csökkentése érdekében?


A kérdésre sok konkrét ügy kapcsán kerestük és keressük a választ.  A megoldás függ az épület jellegétől, elhelyezkedésétől, tájolásától, környezetétől, az épületszerkezetek minőségétől, állapotától, stb. Vállalkozásunk célja, hogy minden érdeklődő számára megtaláljuk a választ.  Energetikai számításokkal, pályázati, ill. pénzügyi, finanszírozási tanácsadással segítjük a háztartások energia-megtakarítási törekvéseit. Szakmai érvekkel szeretnénk hozzájárulni racionális, jól megalapozott, hosszú távra kiható energetikai döntések meghozatalához.


Mi segítünk!

  • Felmérjük a lakóépületek energetika adottságait
  • Energiatanúsítványt készítünk az épület jelenlegi állapotáról
  • Javaslatokat teszünk a lakóház energiakorszerűsítését szolgáló intézkedésekre
  • A tervezett beruházás megtérülésének függvényében optimalizáljuk a beruházás műszaki tartalmát és költségeit
  • A kivitelezéshez kedvező kamatozású bankhitelt biztosítunk
  • Személyre szabott finanszírozási tervet készítünk, melyben az energiaköltségek éves megtakarítását figyelembe véve rögzítjük a hiteltörlesztés mértékét!


Vegye fel velünk a kapcsolatot!

F&H Energia Audit Kft.