Lábazati hőszigetelő rendszer akció


LÁBAZATI HŐSZIGETELŐ ALAPRENDSZER AKCIÓ:


Mi is az a XPS lábazati polisztirol szigetelő lap?


xps lábazat szigetelesA lábazati xps zártcellás hőszigetelő lemez az építőiparban az egyik legrégebben alkalmazott műanyag termék a polisztirol lap. Két csoportra osztható: az EPS, azaz expandált polisztirol hab, és az XPS, azaz extrudált polisztirol hab. Az XPS polisztirol lapokat speciális granulátumból, és különleges, széles résű extruderben készítik. Ezzel az anyaggal teljesen új szerkezeti megoldásokat készíthetünk, amik más hőszigetelő anyagokkal nem valósíthatók meg. Az XPS tulajdonságai: zárt cellás anyagszerkezetű, ezért szinte a nullával megegyező a vízfelvétele (0,2–1,0 V%), kiváló hőszigetelő, amely tartós nedvességhatás esetén sem romlik, nagy nyomószilárdság rendelkezik, illetve gazdaságos, mert az épület egész élettartama alatt sem változnak a mechanikai tulajdonságai.


A lábazati XPS hőszigetelő rendszer alkalmazási területei:
XPS-lábazati-hőszigetelő-rendszer-alkalmazásaElsődleges alkalmazási területe, homlokzati rendszerek lábazati hőszigetelésére ahol nagy a felületi igénybevétel és elvárás a vízállóság. A lábazati hőszigetelő rendszerek mellett, egyúttal teherhordóként vagy további rétegek aljzataként is funkcionál, illetve a vízbehatásnak kitett helyeken alkalmazzák. (Például: padlók, ipari padlók, lapos tetők, fordított rétegrendű lapos tetők, zöldtetők, parkoló tetők, homlokzati rendszerek lábazati hőszigetelésére, lábazatok, talajban lévő vízszigetelések védelmére, nagy terhelésű hőszigetelt födémszerkezetekben, koszorúra)Az építőiparban használatos szokásos építőanyagok nem károsítják az XPS lapokat, mint például a mész, gipsz, cement és az ezekből készült keverékek.Tartós ultraibolya sugárzás ( pl. napfény) hatására a hungarocell szigetelés felszíne megsárgul, rideg, porló lesz.


Lábazati XPS hőszigetelő rendszer megrendelése előtt fontos figyelembe venni!

A hőszigetelő alaprendszerben szereplő mennyiségek gyártói ajánlás alapján és a mész-logo-3Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség (MÉSZ) Kivitelezési irányelv homlokzati hőszigetelő rendszerekhez előírásai szerint lettek meghatározva, ezért a hőszigetelő rendszer kivitelezéshez szükséges polisztirol ragasztó mennyisége akár 12 kg-ig terjedhet négyzetméterenként, a megfelelő mennyiség függ a polisztirol ragasztó szemcsenagyságától- ( egy túl finom szemcseszerkezetű ragasztóból sokkal több kell), a falfelület struktúrájától- ( megfelelően alapvakolt felületre sokkal kevesebb kell mint egy kőporos durva felületre) és nem utolsósorban a kivitelező ragasztás és beágyazás technikájától. Az üvegszövetháló mennyisége 10 cm-es átfedéssel a függőleges repedések elkerülése miatt, viszont gyakori hiba nyílászárók körüli szemöldök résznél történő további megerősítés mellőzése mely szintén repedéseket okoz. A polisztirolra érdemes 5% vágáshulladékkal számolni. Ezért mindenképpen kérje ki a kivitelező szakember véleményét a megfelelő mennyiségek meghatározásához!!!


A legolcsóbb lábazati hőszigetelő alaprendszer akció:


A legolcsóbbat szeretné?
Akkor a legkedvezőbb árú termékekből összeállított lábazati hőszigetelő alaprendszer a jó választás:

URSA® XPS Lábazati hőszigetelő alaprendszer akció a legjobb választás:


A legjobb ár-érték arányt szeretné? Akkor a Német minőségű termékekből összeállított XPS lábazati hőszigetelő alaprendszer a jó választás:

XPS zártcellás hőszigetelő alaprendszer akció:


2 cm-es vastagságban: WEBSHOP

5 cm-es vastagságban: WEBSHOP

10 cm-es vastagságban: WEBSHOP

 

*Az akcióban szereplő árak kizárólag készleten vagy beszállítás alatt lévő termékeinkre vonatkoznak, az azonnali árváltoztatás jogát fenntartjuk!
További méretek és árak:
 • 3 cm-es vastagságban
 • 4 cm-es vastagságban
 • 6 cm-es vastagságban
 • 8 cm-es vastagságban
 • 12 cm-es vastagságban
 • 14 cm-es vastagságban
 • 15 cm-es vastagságban
 • 16 cm-es vastagságban
( XPS lábazati hőszigetelő alaprendszerek rendelhetők 2 cm-től 20 cm-es vastagságig! )

Ennél a rendszernél többet kap a jó áraknál! Mert a m² árakban az alábbiak szerepelnek a hőszigetelő rendszerben:
 • XPS zártcellás polisztirolt az URSA-tól, a választott vastagságban 1m² felületre.
 • üvegszövethálót, 1,1 m² mennyiséget az átfedésekhez.
 • 6 kg Speciális üvegszál erősített polisztirol ragasztót, 1 m²-re.

Válasszon hozzá akciós lábazati vakolatot is!

Kérjen a termékre árajánlatot akár házhoz szállítva az Ön otthonába!


Figyelem! A lábazati hőszigetelő rendszerek házhoz szállítási feltételei és költségei márkánként változnak! további infókat a szállításról itt olvashat>>>

Grafitos hőszigetelő rendszer akció:


Kattintson a képre az akciós grafitos hőszigetelő rendszer árakért!
hirsch-grafitos-hoszigetelo-rendszer-akció-2020

Légáteresztő kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció:


Kattintson a képre az akciós kőzetgyapot hőszigetelő rendszer árakért!
knauf-kőzetgyapot-hoszigetelo-rendszer-akció-2020

Polisztirol lapos hőszigetelő rendszer akció:


Kattintson a képre az akciós polisztirol lapos hőszigetelő rendszer árakért!
hirsch-eps-80-hoszigetelo-rendszer-akció-2020