Budapesti és debreceni üzletünkben nagyon fontos a vásárlóink és munkatársaink védelme, ezért rendszeresen fertőtlenítjük az üzleteink eladóterét és a kiszállítást végző járműveinket.Tisztelt Vásárlóink!

Tekintettel a koronavírus (COVID-19) terjedésére és az elmúlt napok kormányintézkedéseire, szeretnénk az Önök és kollégáink egészségének védelme érdekében az alábbiakra felhívni figyelmüket:

Budapesti és debreceni üzletünk újra teljes nyitvatartással vár mindenkit!!!
(Az üzletlátogatási korlátozás megszűnését követően újra, 2020.05.18 Hétfőtől )

Az Ön és más vásárlóink, továbbá munkatársaink egészsége érdekében felhívjuk figyelmüket az alábbiakra:
  • Lehetőség szerint egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy üzleteinkben ne alakuljon ki nagyobb tömeg.
  • Kérjük, üzleteinkben készpénz helyett bankkártyával fizessenek, ezzel is csökkentve a készpénzes forgalom általi fertőzés lehetőségét!
  • Üzleteinkben  lehetőség szerint legalább 1,5 méteres távolságot szíveskedjenek egymástól tartani!
  • Szájvédő maszk, vagy bármi más, ami alkalmas az arc eltakarására, használata kötelező!

Vagy válassza a biztonságos Online vásárlást

Szeretnénk felhívni kedves vásárlóink figyelmét, hogy a szigatech.hu weboldalunkon található termékekre kérheti ajánlatunk, házhoz szállítva az Ön otthonába ahogy eddig is, vagy leadhatja rendelését gipszkarton-webaruhaz.hu webshopunkban. A kialakult egészségügyi helyzet miatt az Önök és kiszállító kollégáink egészségének védelme érdekében online vásárlásukat előreutalással tudják kifizetni.

A megnövekedett megrendelésszám megnövekedett kiszállítási időt vonhat maga után - azonban jelen esetben még ennek ellenére is az online vásárlás lehet a jó döntés.

Üzleteink régi, teljes nyitvatartása:

Hétfő – péntek:
7:30 – 16:30
Szombat: 7:30 – 11:30
Az Ön és más vásárlóink, továbbá munkatársaink egészsége érdekében kérjük mindig kísérje figyelmemmel és tartsa be a járványügyi jogszabályi rendelkezéseket!
 


Vigyázzunk egymásra!