Üveggyapot akció

Üveggyapot akció, tetőtér beépítéshez, mennyezethez, gipszkartonozáshoz, padlás szigeteléshez


042-es tekercses üveggyapot akció:

gecsatherm-042-uveggyapot-akcio-2017-01


039-es tekercses üveggyapot akció:

gecsatherm-039-uveggyapot-akcio-2017-01


Alukasírozott tekercses üveggyapot akció:

gecsatherm-alukasirozott-uveggyapot-akcio-2017-01


URSA üveggyapot akció:

ursa-uveggyapot-akcio-szigatech-2015-11


DF39 URSA üveggyapot akció:

ursa-df-39-uveggyapot-akcio-szigatech-2015-11

DF35 URSA üveggyapot akció:

ursa-df-35-uveggyapot-akcio-szigatech-2015-11

DF32 URSA üveggyapot akció:

ursa-df-32-uveggyapot-akcio-szigatech-2015-11


Üveggyapot akció, házhoz szállítással az ország egész területén!

Üveggyapot akció, pontos árakért, további részletekért kattintson a képekre vagy tegye fel kérdését most az alábbi szöveges mezőben!

23 thoughts on “Üveggyapot akció

 1. Orban Mate

  Jo napot!

  Meg szeretnem kerdezni, hogy az uveggyapot eleg lenne e egy probaterem hangszigetelesehez. Esetleg tudnanak ajanlani minosegibb ho/hangszigetelo anyagot? Dobolni szeretnek a pinceben, ami eleg hangos mulatsag. Kerem irjak meg, ha van hasonlo keressel tapasztalatuk. Koszonom!

  Reply
 2. Gál Zsuzsanna

  Tisztelt Máté!

  Sajnos hangszigetelés esetén nem tudok segítséget biztosítani. Kérem, keressen fel egy szálas szigetelő anyagot gyártó cég alkalmazás technológusát.

  Tisztelettel: Gál Zsuzsanna

  Reply
 3. Molnár Zsolt

  Tisztelt Szigatech!
  Szeretnék segítséget kérni önöktől! Kb:20 éves emeletes lakást szeretnénk szigetelni tetőtérben. A szarufák 10 cm vastagságúak, cserép van a házon. Kérem adjanak tanácsot milyen anyagokat használjunk és milyen sorrendben! És hogy hová szigeteljünk, szarufák közé, vagy a födémre?
  Köszönettel: Molnár Zsolt

  Reply
 4. Gál Zsuzsanna

  Tisztelt Molnár Zsolt!

  Amennyiben nincs, és nem is lesz a közeljövőben tetőtér beépítésük, akkor a födém szigetelést javaslom.
  Ha nem kell járható, és terhelhető felületet kialakítaniuk, akkor kétszer 10 cm-es vastagságban javaslok tekercses üveggyapotot egymásra merőleges irányba fektetni. A szigetelés alá általában párazáró- vagy párafékező fóliát, míg a szigetelés tetejére, főleg ha a cserép alatt nincs fólia páraáteresztő javasolt. Természetesen a fólia típusa függ a födémszerkezet típusától, és anyagától is. Ennek pontos megállapításához kérem, keressen fel egy energetikus szakembert.

  Tisztelettel: Gál Zsuzsanna

  Reply
 5. komlos sandor

  A födémet szeretném szigetelni egy 12 éves családi házban a fódémre 2 cm hugarocel szigeteles majd beton került e tetö bramach beten cseréppel van rakva alatta folia mit javasolnak

  Reply
  1. Gál Zsuzsanna

   Kedves Sándor!

   Födém szigeteléshez egy 0,039 hővezetési tényezőjű anyag esetében legalább 15-20 cm javasolt. Az anyag kiválasztása függ attól is hogy terhelhető vagy nem terhelhető felületet szeretne kialakítani.

   További Szép Napot
   Gál Zsuzsanna

   Reply
 6. András

  Üdv!

  A födémet szeretném szigetelni. Azt olvastam egy “szaklapban, hogy a párazáró fólia és az üveggyapot között célszerű egy 4-5 cm légrést hagyni, mert ez emeli a hőszigetelés fokát.
  Tudom, hogy a levegő egy jó hőszigetelő.
  A kérdésem az lenne, hogy ez igaz?

  Köszönöm.

  Reply
  1. Gál Zsuzsanna

   Kedves András!

   Ha a kivitelezés lehetővé teszi akkor célszerű légrést hagyni, ez külön jó a reflex párazáró fólia használatánál.

   További Szép Napot!
   Gál Zsuzsanna

   Reply
 7. Tokaji Zoltán

  Jó napot kívánok.Az iránt szeretnék érdeklődni hogy palagarázst szeretnék belülről szigetelni.Milyen megoldást tudnának ajánlani?Én párnafázásra és üveggyapotra gondoltam.Válaszukat előre is köszönöm.

  Reply
  1. Gál Zsuzsanna

   Kedves Zoltán!

   Ez a megoldás megfelelő, vagy gipszkarton szerkezet készítése szálas szigetelő anyag alkalmazása mellett a megfelelő rétegrend kialakításával. Mindkét esetben a bentről kifelé haladva: belső burkolat (pl. gipszkarton), párazáró fólia, szigetelő anyag.

   További Szép Napot!
   Gál Zsuzsanna

   Reply
 8. Anna

  Kedves Zsuzsanna

  Vásároltunk nem rég egy 8 éves családi házat. Tetőtér szigetelésen gondolkodunk, és szeretnék egy kis segítséget kérni. A födém 20 cm vastag beton, bramach cserepek vannak, és alatta van fólia is. A tetőteret nem tervezzük beépíteni, de terhelhető megoldást szeretnénk. Milyen szigetelést javasol?
  Válaszát előre is köszönöm.

  Reply
  1. Gál Zsuzsanna

   Kedves Anna!

   Mérsékelt terhelhetőség mellett párnafás szerkezet készítése szálas szigetelőanyag alkalmazásával, hézagos deszkaborítással vagy a járható padlás szigetelő lap használata javasolt.

   További Szép Napot!
   Gál Zsuzsanna

   Reply
 9. Bali Tibor

  Üdvözlöm!

  Érdeklődni szeretnék padlás szigetelésére elég e 5 cm vastag paplan? Van-e az 5cm vastagnak megfelelö szigetelö hatása? Kiszállítást vállalják-e a következö címre és mennyi az ára 100 négyzetre lenne szükségem.9932 viszák fö ut 32

  Reply
  1. Gál Zsuzsanna

   Kedves Tibor!

   Födém szigeteléséhez legalább 10-15 cm vastagság ajánlott egy 0,039-es hővezetési tényezőjű termékből. Szükséges vastagságot csak energetikai mérés alapján lehet megadni, mert azt több tényező is befolyásolja.

   További Szép Napot!
   Gál Zsuzsanna

   Reply
 10. Gál Zsuzsanna

  Kedves Gábor!

  A födém szigetelése hatékony, ennek pontos mértékét nem lehet csak energetikai méréssel megállapítani. A 2×10 cm vastagságot célszerű legalább 0,039-es hővezetési tényezőjű termékkel kivitelezni.

  További Szép Napot!
  Gál Zsuzsanna

  Reply
 11. Béres Gábor

  Kedves Zsuzsanna!
  Épülő téglafalú lakóházunkon szeglemezes tetőszerkezettel sátortető lesz. A padlástér nem lesz beépítve, ezért nem lépésálló szigetelést terveztünk. A gerendák közé 10 cm-t majd keresztbe rá 15 cm-t. Kérdésem az lenne, hogy a tetőszerkezet alsó gerendáira rögzítendő menyezeti gipszkarton fölé (a szigetelés alá) szükséges-e párazáró fóliát tenni?
  Köszönettel: Béres Gábor

  Reply
  1. Gál Zsuzsanna

   Kedves Gábor!

   A gipszkarton és a szigetelés közé szükséges a párazáró fólia elhelyezése.

   További Szép Napot!
   Gál Zsuzsanna

   Reply
 12. Guczogi Gáborné

  Kedves Zsuzsanna!
  A tetőtér beépítéséhez elég ha 15 cm szigetelés teszünk,és melyik a jobb a kőzetgyapot, vagy az üveggyapot. a Kettő közt mi a különbség?
  Köszönettel: Guczogi Gáborné

  Reply
  1. Gál Zsuzsanna

   Kedves Asszonyom!

   15 cm vastagságnál legalább 0,039-es hővezetési tényezőjű termék javasolt. A kőzetgyapot nagyobb testsűrűségű és öntartó roskadásmentes termék.

   További Szép Napot!
   Gál Zsuzsanna

   Reply
 13. Kránicz István

  Kedves Zsuzsanna!

  A padlásfödémünk 25 cm-es vasbeton. Ezen van egy Heratekta-C3 jelű polisztirol hőszigetelő lap, kétoldalon cementkötésű Heraklith fagyapot fedőréteggel. Nem találom elegendőnek ezt a szigetelést és szeretnék rátenni plusz szigetelést. Az Önök weblapján az akciós üveggyapot szigetelők között találtam a GecsaTherm 039-es üveggyapot. Elegendőnek tartja-e ha az előzőekben írt szigetelő lapokra ebből az üveggyapotból egy 5 és egy 10 cm-es réteget még rá teszek? Az üveggyapotot a Heratekta lemez alá, vagy fölé célszerű helyezni? Kell-e alá párazáró fólia és ha igen azt hova célszerű rakni?

  Válaszát előre is köszönöm.

  Üdvözlettel:
  K István

  Reply
  1. Gál Zsuzsanna

   Kedves István!

   Legalább 15 cm vastag szigetelés ajánlott, szükséges vastagságot csak energetikai méréssel lehetne megállapítani. A szigetelést a Heratekta lemez tetejére kell elhelyezni, alá párazáró fólia nem kell.

   További Szép Napot!
   Gál Zsuzsanna

   Reply
 14. Veisz Gábor

  Kedves Zsuzsanna!

  Érdeklődöm, hogy attól, hogy nem terhelhető egy szigetelőanyag, födémszigetelésnél DF39 üveggyapotból lehet-e egymásra fektetni 2x 10cm-t, 1x 20cm helyett? Az alsó 10 cm ettől még nem fog megrogyni, ugye?

  Üdv,
  Gábor

  Reply
  1. Gál Zsuzsanna

   Kedves Gábor!

   Lehet, és hatékonyabb is a szigetelés átfedéssel készítve. Az alsó réteg azonos testsűrűségű terméknél nem fog összerogyni.

   További Szép Napot!
   Gál Zsuzsanna

   Reply

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


hét − = 4

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>