Gipszkarton árak

Gipszkarton árak | Gipszkarton rendszer árak | Gipszkarton profil árak | Gipszkarton csavar árak | Gipszkarton glettelés árak | Gipszkarton szerelés házilag | Gipszkarton álmennyezet árak | Gipszkarton árlista | Gipszkarton élvédők | Gipszkarton szigetelés árak


AZ OLDAL ÁRAZÁS ALATT! AKTUÁLIS ÁRAK A WEBÁRUHÁZBAN!

Gipszkarton árak:


Az oldalon található gipszkartonozás termékek már megvásárolhatók webáruházunkban is ide kattintva!


Normál gipszkarton árak:

Normál gipszkarton  vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak / m2
9,5 mm 1250 x 2000 660 Ft
12,5 mm 1250 x 2000 660 Ft
1250 x 2600 676 Ft
15 mm 1250 x 2000 1 118 Ft


Alkalmazási területek:

 • Válaszfalak, térelválasztók, előtétfalak, kialakításához
 • Falazott és monolit falszerkezetek száraz vakolataként
 • Álmennyezetek készítéséhez
 • Tetőtér beépítéshez

Akciós normál gipszkarton árak? Kattintson!

Hajlítható Normál gipszkarton árak:

Hajlítható normál gipszkarton vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak / m2
Hajlítható gipszkarton ár 6,5 mm 900 x 2500 1 950 Ft

Alkalmazási területek:
Az íves felületek burkolása enyhe ívek esetén gipszkartonból is készülhet, speciálisan erre a célra kifejlesztett termék az üvegszállal erősített gipszlap építőlemez, 6,5 mm vastag és szárazon hajlítható.
Kérjen árajánlatot>>>

Impregnált gipszkarton árak:

Vizes helységek pl. fürdőszobában is lehet gipszkarton lapokat alkalmazni. De csakis az impregnált felületkezelésűt!
Fontos
: A gipszkarton felület impregnált nem pedig vízálló ezért a vizes helységekben a "folyékony fólia" és a hajlaterősítő szalag alkalmazása elengedhetetlen!!!
Impregnált gipszkarton  vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak /m2
12,5 mm 1250 x 2000 1 090 Ft
1250 x 2600 1 190 Ft
15 mm 1250 x 2000 1 298 Ft

Alkalmazási területek:
 • Válaszfalak, térelválasztók, előtétfalak, kialakításához
 • Falazott és monolit falszerkezetek száraz vakolataként
 • Álmennyezetek készítéséhez
 • Tetőtér beépítéshez
 • gépészeti szerelvények eltakarása vizes helységben
 • Burkolható, festhető
Akciós impregnált gipszkarton árak? Kattintson!

Tűzgátló gipszkarton árak:

Szerkezet éghetőségi besorolása: 2/2002 (I.23.) BM rendelet szerint Nem éghető Tűzvédelmi osztály: A2 9/2008 (II.22.) ÖTM rendelet szerint. A tűzállósági határértékeket befolyásolja a beépítés során alkalmazott profil méret, ásványgyapot típus és vastagság, gipszkarton lapburkolat rétegszerkezete.

Tűzgátló gipszkarton vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak / m2
12,5 mm 1250 x 2000 990 Ft
1250 x 2600 990 Ft
15 mm 1200 x 2000 1 050 Ft
Alkalmazási területek:
 • Tűzvédelmi burkolatok készítése
 • Speciális burkolatok (tűzálló) készítése
 • Tűzvédelmi aknafal készítése
 • Tetőtér beépítések tűzvédelmi előírásainak megfelelő
Akciós tűzgátló gipszkarton árak? Kattintson!

Tűzgátló impregnált gipszkarton árak:

Tűzgátló impregnált gipszkarton vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak / m2
12,5 mm 1250 x 2000 1 172 Ft
1250 x 2600 1 172 Ft
15 mm 1250 x 2000 1 290 Ft

Fokozott tűzállósági határértékekre besorolt vizes helységekben használt gipszkarton lap.Szerkezet éghetőségi besorolása: 2/2002 (I.23.) BM rendelet szerint Nem éghető Tűzvédelmi osztály: A2 9/2008 (II.22.) ÖTM rendelet szerint.


Alkalmazási területek:
 • Tűzvédelmi burkolatok készítése
 • Speciális burkolatok (tűz és vízálló) készítése
 • Tetőtéri vizes helységek tűzvédelmi előírásainak megfelelő
A tűzállósági határértékeket befolyásolja a beépítés során alkalmazott profil méret, ásványgyapot tipus és vastagság, gipszkarton lapburkolat rétegszerkezete.
Kérjen árajánlatot>>>

KNAUF RED PIANO® tűz és hanggátló gipszkarton árak:

knauf-red-piano-zajcsillapítás-szigatech
A Knauf RED PIANO hanggátló gipszkartonja biztosítja a lehető legalacsonyabb fokú zajszintet. Legyen szó új építésről vagy felújításról, kiváló megoldást jelent a válaszfalak megépítésénél. A könnyű szerkezetű gipszkarton a megszokott vastagságban magasabb hangszigetelési értéket tesznek lehetővé. Magas fokú hanggátlási tulajdonsága mellett nagyon jó tűzálló képessége biztonságossá teszi otthonát.
Tűz és hanggátló gipszkarton vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak / m2
knauf-red-piano-gipszkarton-szigatech 12,5 mm 1250 x 2000 1 290 Ft
Akciós red piano gipszkarton árak? Kattintson!

KNAUF THERMOBOARD® fal és mennyezet hűtéshez, fűtéshez gipszkarton árak:

Knauf-thermoboard-gipszkarton-falfűtéshez-szigatech
A Knauf Thermoboard ( Thermoplatte ) gipszkarton építőlemez a hűtő-fűtő álmennyezeti rendszerek, burkolólemeze, a Thermoplatte gipszkarton lap vékonyabb (10 mm vastag) mint a normál gipszkarton lapok, viszont nagyobb testsűrűségű gipszmaggal készül, ezáltal 30%-al jobb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a normál gipszkarton lemezek.
Thermoboard gipszkarton vastagság tábla méretek/mm gipszkarton árak / m2
knauf-thermoboard-thermo-platte-szigatech 10 mm 1250 x 2000  2 476 Ft
Kérjen árajánlatot>>>

Gipszkarton szerelés házilag:

Leírások, anyagszükségletek, rajzok, videók, katt ide!

Gipszkarton rendszer árak:

Gipszkarton válaszfal árak / m2

A gipszkarton válaszfal a hagyományos válaszfal szerkezethez képest jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb, nincs száradási illetve kötési idő ezáltal időt, pénzt energiát takarítasz meg. A legjobb megoldás ha gyorsan szeretnéd meglévő szobád átalakítani, plusz helységgel bővíteni, megosztani akár többre is. Jó megoldás még épületgépészeti és elektromos vezeték elhelyezésére, szerelvények vagy hang- és hőszigetelés beépítésére.
gipszkarton válaszfal készítése Gipszkarton válaszfal rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton előtétfal árak / m2

Gipszkarton előtétfal készítése jó megoldás ha a helységed hideg, külső falát szeretnéd utólag belülről hőszigetelni, hogy ne sugározza tovább a fal a hideget ezáltal ne hűtse a fűtött lakótered. Továbbá még megoldás lehet az utólagos gépészeti szerelvények elburkolására legyen az víz vezeték, villany vezeték vagy klíma csövek. De kiválóan alkalmazhatod a gipszkarton előtétfalat ha a régi belső falad vakolata málik, töredezett és nagy munka lenne az újra vakolása-festése, leverése ami rengeteg idővel és piszokkal jár, helyette inkább egy tiszta gyors megoldásként javíthatod, korszerűsítheted egy új gipszkarton előtétfal felhúzásával.
gipszkarton-rendszerek-gipszkarton-elotetfal-szigatech Gipszkarton előtétfal rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton álmennyezet árak profil vagy lécvázra / m2

Az eredeti mennyezeted magasságát tetszés szerint változtathatod gipszkarton mennyezet készítéssel profil vagy lécvázra, jelentősen csökkentheted ezáltal a fűtendő vagy hűtendő légköbmétert s így energiát és pénzt takaríthatsz meg. Dekorációs célokra is használhatod, rejtettvilágítás, hangulatvilágítás vagy izgalmas mennyezetek kialakítására is kiváló megoldás a gipszkarton.. Az új gipszkarton mennyezetet az eredetihez képest leengedheted 12,5 cm-től akár több méterig egalizált gipszkarton léc vázzal vagy horganyzott gipszkarton profil vázzal, direkt függesztő vagy gipszkarton pálca segítségével.
gipszkarton mennyezet keszitese Gipszkarton profilos álmennyezet rendszer árakért katt ide!

Tetőtér beépítés gipszkarton profillal árak / m2

Tetőtér beépítése gipszkartonnal, profil vázra, használaton kívüli padlástérből, tetőtérből kialakíthatsz plusz lakóteret, dolgozószobát, vendégszobát vagy akár játszóházat a gyerekeknek. A tetőtér beépítését készítheted gipszkartonnal léc vázzal vagy gipszkarton profil vázzal és elláthatod, korszerűsítheted utólag a szalufák közét, a térdfalat és a mennyezetet a régi elavult helyett korszerű, modern jobbnál-jobb (0,032-0,037λ) szálas hőszigeteléssel, párazárótól a páraáteresztő hőtükrös fóliákkal. Ezáltal modernizálod és jelentősen növeled a lakótér élettartamát, komfortját és csökkented a rezsi költségeidet. És nem utolsó sorban növeled az ingatlanod értékét.

gipszkarton tetőtér beépítés Gipszkarton profillal tetőtér rendszer árakért katt ide!

Tetőtér beépítés gipszkarton léccel árak / m2

Tetőtér beépítése gipszkartonnal, léc vázra, használaton kívüli padlástérből, tetőtérből kialakíthatsz plusz lakóteret, dolgozószobát, vendégszobát vagy akár játszóházat a gyerekeknek. A tetőtér beépítését készítheted gipszkartonnal léc vázzal vagy gipszkarton profil vázzal és elláthatod, korszerűsítheted utólag a szalufák közét, a térdfalat és a mennyezetet a régi elavult helyett korszerű, modern jobbnál-jobb (0,032-0,037λ) szálas hőszigeteléssel, párazárótól a páraáteresztő hőtükrös fóliákkal. Ezáltal modernizálod és jelentősen növeled a lakótér élettartamát, komfortját és csökkented a rezsi költségeidet. És nem utolsó sorban növeled az ingatlanod értékét.

gipszkarton tetőtér beépítés Gipszkarton léccel tetőtér rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton árak / száraz vakolás / m2

Száraz vakolás gipszkartonnal a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb, legtisztább megoldás a vakolatlan tégla, ytong stb.. falszerkezet felületének esztétikus burkolására, előkészítésére a festéshez, tapétázáshoz. Nem kell hozzá a beton, cement, homok, mész csak egy kis elhatározás, bátorság, kézügyesség és ész. A gipszkartonnal száraz vakolt felület jelentősen rövidebb idő alatt készíthető el mint bármelyik cementes alapvakolat felhordása, mert a gipszkarton lap ragasztó száradási ideje jelentősen rövidebb és nem igényel további glettelést csiszolást. Továbbá óriási előnye még a száraz vakolásnak, hogy nem kell utólag glettelni, csiszolni hosszú órákon át a falfelületet mert az elkészült száraz vakolt felületet már készen áll a festésre, alapozásra, burkolásra.
gipszkarton szárazvakolás Gipszkarton szárazvakolás rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton kazettás álmennyezet árak / m2

A kazettás álmennyezet alkalmazása esztétikus megoldás a modern irodák, iskolák, egészségügyi intézmények, közintézmények, sportcsarnokok, áruházak, és egyéb hasonló létesítmények álmennyezetének kialakításához. A kazettás álmennyezet ezen felül az épület megfelelő akusztikai tulajdonságaihoz is hozzájárul.  A kazettás álmennyezetek bonthatóak, így könnyű hozzáférést biztosítanak a felettük kialakult térhez. A kazettás álmennyezet feletti tér ideális hely a technológiai berendezések és vezetékek elhelyezésére kihasználni (villany, szellőzés, stb.) A kazettás álmennyezetek gyorsan és könnyen szerelhetők.
Kazettás-álmennyezet- kalkulátor-2016-09 Kazettás álmennyezet  rendszer árakért katt ide!

Gipszkarton árak /profilok, csavarok, hézagolók, felület kiegyenlítők


AZ OLDAL ÁRAZÁS ALATT! AKTUÁLIS ÁRAK A WEBÁRUHÁZBAN!


Az oldalon található gipszkartonozás termékek már megvásárolhatók webáruházunkban is ide kattintva!


Gipszkarton Profil árak:

Gipszkarton mennyezet és válaszfal profilok, ajtó tok profilok gipszkarton-profil-közös gipszkarton profil hosszúság gipszkarton profil árak / fm
Gipszkarton UD 30 szegőprofil árak 3m / 4m 165 Ft
Gipszkarton CD 60 mennyezet profil árak 3m / 4m 259 Ft
Gipszkarton UW 50 válaszfal profil árak 4m 270 Ft
Gipszkarton UW 75 válaszfal profil árak 4m 329 Ft
Gipszkarton UW 100 válaszfal profil árak 4m 389 Ft
Gipszkarton CW 50 válaszfal profil árak 2,75m / 3m 322 Ft
Gipszkarton CW 75 válaszfal profil árak 2,75m / 3m / 3,5m / 4m 384 Ft
Gipszkarton CW 100 válaszfal profil árak 2,75m / 3m 443 Ft
UA borda, ajtó tok profilok ua-borda kiszerelés UA borda ár / fm
UA borda, ajtó tok profil ár / 50 mm 3m / 4m 1189 Ft
UA borda, ajtó tok profil ár / 75 mm 3m / 4m 1470 Ft
UA borda, ajtó tok profil ár / 100 mm 3m / 4m 1664 Ft
PAE rezgésgátló szalag profilokhoz pae-rezgésgátló-szalag kiszerelés rezgésgátló szalag ár / db
PAE rezgésgátló szalag ár 30mm x 30m 1 db 1258 Ft
PAE rezgésgátló szalag ár 50mm x 30m 1 db 2058 Ft
PAE rezgésgátló szalag ár 70mm x 30m 1 db 2858 Ft
PAE rezgésgátló szalag ár 90mm x 30m 1 db 3887 Ft
UA borda L rögzítő ua-borda-L-rögzítő kiszerelés UA borda L rögzítő árak/db
UA borda L rögzítő árak 50mm 100 db 137,16 Ft
UA borda L rögzítő árak 75mm 100 db 240 Ft
UA borda L rögzítő árak 100mm 100 db 288 Ft
UA borda L rögzítő csavar ua-borad-L-rögzítő-csavar-8-20 kiszerelés L rögzítő csavar árak/db
UA borda L rögzítő csavar árak M8x20mm 100 db 52,17 Ft
Egalizált szárított léc gipszkarton léc léc hosszúság gipszkarton árak / léc fm
Gipszkarton léc árak 4m 175 Ft

Gipszkarton élvédő árak:

Alumínium élvédő alumínium-élvédő-gipszkartonhoz élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
90º-os alu élvédő árak: 2 / 2,5m / 3m 71 Ft
135º-os Alumínium élvédő alumínium-élvédő-gipszkartonhoz élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
135º-os alu élvédő árak: 3 m 141 Ft
"Feles" Alumínium élvédő alumínium-élvédő-gipszkartonhoz élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
"Feles" alu élvédő árak: 3 m 110 Ft
PVC élvédő fehér pvc-élvédő élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
Fehér PVC élvédő árak: 2,5m 51 Ft
PVC hajlítható élvédő pvc-hajlítható-élvédő élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
PVC hajlítható élvédő árak: 3 m 86 Ft
PVC "J" befogó profil/12,5mm-es pvc-j-profil-2 élvédő hosszúság gipszkarton élvédő árak/ fm
PVC "J" profil árak: 3 m 107 Ft

Gipszkarton árak / csavarok:

Gipszkarton csavar gipszkarton-csavar csavar kiszerelés gipszkarton árak / csavar db
Gipszkarton 3,5x25mm csavar árak 1000 db 1,83 Ft
Gipszkarton 3,5x35mm csavar árak 1000 db 2,17 Ft
Gipszkarton 3,5x45mm csavar árak 1000 db 2,86 Ft
Gipszkarton 3,5x55mm csavar árak 500 db 3,38 Ft
Gipszkarton 4,2x70mm csavar árak 500 db 5,81 Ft
Gipszkarton 4,2x90mm csavar árak 500 db 9,51 Ft
Gipszkarton 3,5x25mm önfúró csavar árak 1000 db 2,33 Ft
Gipszkarton 3,5x35mm önfúró csavar árak 1000 db 2,88 Ft
Gipszkarton 3,5x45mm önfúró csavar árak 1000 db 3,59 Ft
Profil rögzítő csavar opel-csavar profil rögzítő csavar kiszerelés profil rögzítő csavar árak / db
Gipszkarton 4,2x13mm opel csavar ph1-bit 1000 db 2,67 Ft
Szemes pálcához csavar forgácslap-csavar pálca rögzítő csavar kiszerelés pálca rögzítő csavar árak / db
Faforgácslap csavar 6x60 mm pz3-bit 100 db 9,49 Ft
Faforgácslap csavar 6x110 mm 100 db 23,55 Ft
Állítócsavar gipszkarton léchez / torx állítócsavar-gipszkarton-léchez Állítócsavar kiszerelés Állítócsavar árak/db
Állítócsavar /6x80mm  torx árak 50 db 24,46 Ft

Gipszkarton árak / dübelek:

Profil rögzítő műanyag beütős dűbel profil rögzítő dübel kiszerelés profil rögzítő dübel árak/db
Gipszkarton 6x40mm beütő dübel árak pz2-bit 200 db 7,43 Ft
Gipszkarton 6x60mm beütő dübel árak pz2-bit 100 db 11,13 Ft
Gipszkarton 6x80mm beütő dübel árak pz2-bit 100 db 13,99 Ft
Gipszkarton 8x60mm beütő dübel árak pz3-bit 100 db 18,40 Ft
Gipszkarton 8x80mm beütő dübel árak pz3-bit 50 db 22,38 Ft
Profil rögzítő fém beütős dűbel /födémék acél-beütőék-födémék profil rögzítő fém dübel kiszerelés profil rögzítő fém dübel árak/db
Gipszkarton 6x40mm fém beütő dübel árak 100 db 29,49 Ft
Csavar menetű gipszkarton dübel / DRIVA / 12x30mm csavar-menetű-gipszkarton-dübel-driva DRIVA kiszerelés DRIVA árak/db
Csavar menetű gipszkarton dübel / DRIVA pz3-bit 100 db 11,25 Ft
Szárnyas tipli / 10x35mm szárnyas tipli kiszerelés szárnyas tipli árak/db
Szárnyas tipli árak: 100 db 21,10 Ft
Molly dübel molly-dübel Molly dübel kiszerelés Molly dübel árak/db
Molly dübel 4x32mm árak pz3-bit 100 db 32,92 Ft
Molly dübel 6x37mm árak 100 db 59,66 Ft

Gipszkarton árak / függesztők:

Váz rögzítő direkt függesztő direktfüggesztő-gipszkartonhoz kiszerelés árak/db
Direkt függesztő léchez 50x125mm 100 db 37,49 Ft
Direkt függesztő profilhoz 60x75mm 100 db 26,81 Ft
Direkt függesztő profilhoz 60x125mm 100 db 37,49 Ft
Léc rögzítő rugós függesztő ruggós-függesztő-léchez kiszerelés árak/db
Gipszkarton léc rugós függesztő árak: 100 db 58,48 Ft
Profil rögzítő rugós függesztő cd-rugós-függesztő kiszerelés árak/db
Gipszkarton profil rugós függesztő árak: 100 db 58,89 Ft
Profil rögzítő kereszt összekötő cd-keresztösszekötő kiszerelés árak/db
Gipszkarton CD profil kereszt összekötő árak: 100 db 36,74 Ft
CD profil toldó: kiszerelés árak/db
Gipszkarton CD toldó árak: 100 db 35,94 Ft
akusztikus kengyel: akkusztikus-kenygyel kiszerelés árak/db
Akusztikus lengő kengyel 35mm 100 db 37,88 Ft
Akusztikus lengő kengyel 65mm 44,49 Ft
Akusztikus lengő kengyel 95mm 56,56 Ft
Szemes és kampós függesztő pálca árak: függesztő-pálca-szemes-és-kampós kiszerelés árak/db
Gipszkarton függesztő pálca árak 250mm 100 db 23,71 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 375mm 33,81 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 500mm 39,04 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 750mm 58,11 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 1000mm 77,93 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 1500mm 130,30 Ft
Gipszkarton függesztő pálca árak 2000mm 167,06 Ft
Függesztő pálcákhoz dupla rugó: dupla rugó kiszerelés árak/db
Gipszkarton pálcákhoz dupla rugó árak: 100 db 31,30 Ft
Kampós függesztő pálcákhoz beütő hüvely: kiszerelés árak/db
Kampós gipszkarton pálcákhoz beütő hüvely árak: 100 db 25,83 Ft
Fém terpesztődűbel árak: fém-terpesztődűbel kiszerelés árak/db
Fém terpesztődűbel 8x60mm
(furat:8-10mm; csavar: 6-8mm)
200 db 42 Ft

Gipszkarton árak / hézagoló szalagok:
üvegfátyol hézagoló szalagok: üvegfátyol-szalag kiszerelés árak/db
Gipszkarton üvegfátyol szalag árak 50mm x 25m: 1 db 180 Ft
Gipszkarton üvegfátyol szalag árak 100mm x 25m: 1 db 380 Ft
Öntapadós rácsos hézagoló szalagok: öntapadós-rácsos-szalag kiszerelés árak/db
Öntapadós rácsos szalag árak 48mm x 45m: 1 db 706 Ft
Öntapadós rácsos szalag árak 48mm x 90m: 1 db 1120 Ft


AZ OLDAL ÁRAZÁS ALATT! AKTUÁLIS ÁRAK A WEBÁRUHÁZBAN!


Az oldalon található gipszkartonozás termékek már megvásárolhatók webáruházunkban is ide kattintva!
Gipszkarton árak / glettek, hézagolók:
Knauf® Fuggenfüller hézagoló gipsz knauf fugenfüller hézagológipsz kiszerelés kiszerelés ár
Knauf Fuggenfüller gipszkarton hézagoló gipsz árak: 5 kg 1200 Ft
Knauf® Wandspachtel glettelő és hézagoló gipsz 0-20mm Knauf Wandspachtel glettelőgipsz kiszerelés kiszerelés ár
Knauf Wandspachtel gipszkarton hézagoló és glettelő gipsz árak: 20 kg 3 490 Ft
Knauf® Gelbband glettelő és hézagoló gipsz 0-4mm knauf-gelbband-glettelő-gipsz kiszerelés kiszerelés ár
Knauf Gelbband gipszkarton hézagoló és glettelő gipsz árak: 25 kg 4 800 Ft
5 kg 950 Ft
Knauf® Handputz 6-30mm beltéri fehér glettelőgips knauf-handputz-6-30-szigatech kiszerelés kiszerelés ár
Knauf Handputz gipszkarton glettelő gipsz árak: 25 kg 3 990 Ft
Knauf® Rotband gipszes vakolat 7-50mm Knauf Rotband gipszes vakolat kiszerelés kiszerelés ár
Knauf Rotband gipszes vakolat árak: 25 kg 4 090 Ft
Knauf® Perlfix gipszkarton ragasztó gipsz Knauf Perlfix ragasztógipsz kiszerelés kiszerelés ár
Knauf perlfix gipszkarton lap ragasztó árak: 25 kg 2 690 Ft

Gipszkarton szigetelés árak, válaszfalakhoz, előtétfalakhoz, mennyezethez, tetőtér beépítéshez:

további szigetelőanyag kínálatunk gipszkartonozáshoz További szigetelőanyag kinálatunkért katt ide!

páratechnikai fóliáink Páratechnikai fólia kínálatunkért katt ide!