Glettek

Gipszkartonozáskor, szobafestéskor gyakran kerülhetünk abba a helyzetbe, hogy a festendő falfelület hibákat (hézagokat, lyukakat, repedéseket) tartalmaz. A glettek segítségével ezeket a felületi hibákat tudjuk kijavítani.

Glett termékek és árak

Aljzatkiegyenlítők

Ezeknek a burkolóanyagoknak azonban megfelelően sík, egyenletes alapfelületre volt szükségük. E kényszer szülte a jól ismert márkájú önterülő aljzatkiegyenlítőket, amelyek immár utóbbi évtizedekben jó szolgálatot tettek a belső terek padlózatainak kialakításában.

Aljzatkiegyenlítő termékek és árak

Falazók, Vakolók

A falazó habarcsot az építőiparban használják téglafalazatokhoz, falazó elemek összekötésére, teherelosztásra és hézagkitöltésre. A vakolókat belső és külső térben, régi és új falazatok alapvakolására használják.

Falazó, vakoló termékek és árak

Estrich beton

Az estrich beton kiegyenlítő- és kopórétegként, valamint a későbbiek során rákerülő burkolatok és bevonatok aljzataként kerülnek alkalmazásra. Beépítésük történhet kötött formában, úsztató rétegen és csúsztató szigetelésen.

Estrich beton termékek és árak

Hőszigetelő vakolat

A hőszigetelő vakolatok lakóházak, középületek és ipari épületek külső falainak hőszigetelésére szolgálnak. Új építésnél és régi épületek felújítása esetén egyaránt felhasználható. Külső falon vagy (a legtöbb hőszigetelő rendszerrel ellentétben) a fal belső oldalán is alkalmazható.

Hőszigetelő vakolat termékek és árak