Prémium JUTA® tetőfóliák

A JUTA® csoport széles portfóliója technológiai szöveteket és szintetikus termékeket tartalmaz. A JUTA 14 stratégiailag elhelyezett termelési létesítményével és 2.000 alkalmazottjával a Cseh Köztársaságban Európa vezető ipari csoportjai közé tartozik.


A JUTA® gyár története a 19. század második felére nyúlik vissza. A cég kezdetekben a természetes anyagokból készült cérnákat, ruhákat, zsákokat, zsinegeket és köteleket gyártott.


1946-ban megalakult a JUTA® márka, amely a jelenleg JUTA a. a Dvur Kralova nad labem székhelyén a JUTA® Group anyavállalatként működik.


A membránok, rostok és zsinegek polimerek extrudálása és a zsineg szőtt anyaghoz történő utólagos feldolgozása évtizedek óta a JUTA® alaptevékenységéhez tartozik. Ezt a háttéranyagot évek óta széles körben használják az Európában.


A JUTA® többrétegű páradiffúziós és párazáró tetőfóliákat készít különböző súlyokban és szélességekben, számos színben és többféle anyagban. A tetőfóliákat úgy tervezték, hogy a tetőszerkezet külső oldalán használják, hogy a tetőben a hőszigetelés és a tetőszerkezetek száraz legyen, elkerülve a vízszivárgás okozta károkat. A JUTA® tetőfóliák extra erősítéssel, abszorbeáló alsó rétegekkel, fényvisszaverő rétegekkel, integrált összekötő szalagokkal komplett rendszerben készülnek.


JUTA® HAGYOMÁNYOS TETŐFÓLIÁK:


JUTAFOL® D96 tetőfólia:
A JUTAFOL D96 Szürke szőtt, 96 gr. Polipropilén mikroperforált merevített szőtt tetőfólia. Alkalmazható szellőztetett zsaluzat nélküli tetőszerkezetnél. A fólia a hőszigeteléssel nem érintkezhet. Biztosítani kell a szellőzést a fólia alatt és felett is. A legkisebb hajlás szög amire beépíthető 17°.
jutafol-d96-tetofolia-szigatech


JUTA PÁRAÁTERESZTŐ TETŐFÓLIÁK:


JUTA DREAM® 95,112 és132 Lélegző tetőfólia:
A JUTA DREAM® 95,112 és 132 Háromrétegű páraáteresztő tetőfóliák. Két nem szőtt szilárdságot biztosító Polipropilén réteg között egy diffúz membrán. Alkalmazható deszkázatlan tetőszerkezetben közvetlenül a hőszigetelésre fektetve. Eltávolítja a tetőszerkezetből a párát. Egy másodlagos védelmi vonalat képez a fedés alatt. Megvédi a szigetelést a lecsapódó párától, portól, porhótól, koromtól visszatorlódó esőtől. A legkisebb tetőhajlásszög amire beépíthető 17 ⁰.Alkalmazható függőleges falaknál is ,mint szélfogó. Nem rohad, nem penészedik, egészségileg ártalmas anyagokat nem tartalmaz.
jutadream-135-lelegzo-tetofolia-szigatech

JUTADACH® 135 + 2AT Szélzáró lélegző tetőfólia:
A JUTADACH® 135 Háromrétegű páraáteresztő, szélzáró, kétoldali ragasztósávval ellátott cserépalátét fólia. Két nem szőtt szilárdságot biztosító Polipropilén réteg között egy diffúz membrán. Alkalmazható deszkázatlan tetőszerkezetben közvetlenül a hőszigetelésre fektetve. Eltávolítja a tetőszerkezetből a párát. Egy másodlagos védelmi vonalat képez a fedés alatt. Megvédi a szigetelést a lecsapódó párától, portól, porhótól, koromtól visszatorlódó esőtől. A legkisebb tetőhajlásszög amire beépíthető 17 ⁰.Alkalmazható függőleges falaknál is ,mint szélfogó. Nem rohad, nem penészedik, egészségileg ártalmas anyagokat nem tartalmaz.
juta-szelzaro-tetofolia

JUTADACH® 150 Lélegző tetőfólia:
A JUTADACH® 150 Háromrétegű páraáteresztő. Két nem szőtt szilárdságot biztosító Polipropilén réteg között egy diffúz membrán. Alkalmazható deszkázatlan tetőszerkezetben közvetlenül a hőszigetelésre fektetve. Eltávolítja a tetőszerkezetből a párát. Egy másodlagos védelmi vonalat képez a fedés alatt. Megvédi a szigetelést a lecsapódó párától, portól, porhótól, koromtól visszatorlódó esőtől. A legkisebb tetőhajlásszög amire beépíthető 17 ⁰.Alkalmazható függőleges falaknál is ,mint szélfogó. Nem rohad, nem penészedik, egészségileg ártalmas anyagokat nem tartalmaz.
jutadach-150-lelegzo-tetofolia-szigatech

JUTADACH® 160 MASTER Lélegző tetőfólia:
A JUTADACH® 160 Négyrétegű páraáteresztő. Vízszigetelő alátétfólia, mely áll két külső merevített szilárdságot biztosító szövetlen anyagból,egy belső vízszigetelő rétegből, és egy plusz hálóerősítésből. Lehetővé téve ezzel a nagyobb távolságot a szarufák között. Fektethető a diffúz zsaluzatra, vagy közvetlenül a szigetelésre.
jutadach-160-master-lelegzo-tetofolia-szigatech

JUTADACH® 160 REFLEX Lélegző hőtükrös tetőfólia:
A JUTADACH® 160 REFLEX Négyrétegű páraáteresztő hőtükrös. Vízszigetelő tetőfólia, mely áll két nem szőtt polipropilén szövetből, diffúziós membránból,és fényvisszaverő rétegből. Közvetlenül fektethető a diffúz zsaluzatra , vagy a hőszigetelésre.
jutadach-160-reflex-lelegzo-tetofolia-szigatech


JUTA® SPECIÁLIS FÓLIÁK:


JUTATOP® 270 WB+2AT tetőfólia:
A JUTATOP® 270 WB Kétrétegű vízzáró esőbiztos. Robosztus , erősen vízzáró páraáteresztő tetőfólia, alacsony hajlású tetőszerkezetekre.
jutatop-270-wb-tetofolia-szigatech

JUTADREN® fémfedés alátétfólia:
JUTADREN® négyrétegű diffúziós tetőfólia, mely áll két nem szőtt szilárdságot biztosító polipropilén textíliából , és egy belső vízszigetelő rétegből. A membránra 8 mm magas drén réteg van kasírozva. Ez egy megbízható légrést biztosít, a fémfedés alatti szellőzéshez.  Magas páraátbocsátó képessége lehetővé teszi a vízpára elvezetését a szerkezet belsejéből. Magas légáteresztő képességének köszönhetően , szárazon tartja a szerkezetet.
jutadren-femfedes-alatetfolia-szigatech

JUTAFOL® DTB150 noncontact fólia.
A JUTAFOL® DTB150 Az anyag  tető alatti páraátbocsátó vízszigetelésként szolgál a tetőszerkezet védelmére, mint szigetelés és védelem az eső hópor,por,korom és a szél káros hatásai ellen. Egyben elvezeti  a vízpárát az épület belsejéből. A JUTAFOL DTB 150-es fólia felhasználható  a szellőzött tetőszerkezetnél főleg a szellőzött zsaluzott ferde tetőszerkezetekre. A fólia sátorhatás mentes. Közvetlenül hőszigetelésre nem fektethető. A termék nem tartalmaz veszélyes összetevőket. A beépítési utasítás szerint beépítve, alkalmazható zsindelyalátét lemezként is!
jutafol-dtb-150-zsindelyalatet-lemez-szigatech

JUTAFOL® N AL 125 Special hőtükrös párazáró fólia.
JUTAFOL® N AL 125 poliolefin hálóerősítésű tetőfólia  erősen fényvisszaverő alumínium bevonattal megakadályozza a  pára nagymértékű bejutását a  szigetelésbe. Felhasználható lejtős lapos valamint függőleges szerkezeteknél. Megegyezik a páratömítő fóliákkal. A reflex alumínium réteg emeli a páratömítő tulajdonságot és a beépítési utasítás betartása mellett, visszaveri a sugárzási hő  egy részét az épület belső terébe.
jutafol-n-al-125-special-hotukor-folia-szigatech


JUTA® tetőfóliákhoz szalagok:


JUTADACH® SP SUPER páradiffúziós tetőfólia javítószalag:
Egyoldalú páradiffúziós ragasztó szalag, nagyon jól hozzáragad a tetőfóliához, fához, téglához, és betonhoz. A tetőfedésen áthaladó szögletes és kör alakú szerkezetek (pl. csövek, tetőtéri ablakok) beépítésének tömítésére használjuk az alátétfólián kivágásánál, esetleg javítások, szakadások esetén. A JUTADACH SP SUPER a páradiffúziós fóliák toldásainak összeragasztásához kiválóan alkalmas. Méret: 50mm x 25 m
jutadach-sp-super-javítószalag-szigatech

JUTADACH® SP 38 tetőfólia kétoldali ragasztószalag:
A JUTADACH SP 38 szalagokat, diffúziós tetőfóliák sávjainak horizontális és függőleges összekötéséhez használjuk. A ragasztóréteg különleges összetétele biztosítja a szerkezet szél elleni szigetelését, és megakadályozza a víz esetleges behatolását a tetőfóliák közé. Méret: 38mm x 50 m
jutadach-sp-38-kétoldali-ragasztószalag-szigatech

JUTADACH® TPK SUPER szegtömítő szalag tetőfóliához
A JUTADACH TPK SUPER szegtömítő szalag elsősorban vízzáró és vízhatlan alátét szigetelés esetén alkalmazandó. Feladata, hogy az ellenléc alatt óhatatlanul létrejövő lyukaktól távol tartsa a nedvességet. Az alátéthéjazatra illetve alátét szigetelésre kell ragasztani az ellenléc alatt annak teljes hosszában. Méret: 50mm x 15 m
jutadach-tpk-super-szegtömítő-szalag-szigatech

Tovább a termékekhez és árakhoz!